Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza elektriziranje?

elektriziranje?

Večkrat sem v našmu forumu zasledila ta simptom-elektriziranje. Kakšne težave pa so to, kako to občutiš?

pozdravček vsem in VELIKO SONCA!!! ko ga kdo najde naj ga pošlje še vsem drugim

…………ravno zdaj je pogledal…..sonček ……….na mojo mizo…….
Pošiljam Vam Vsem žarke…..naj bo to lep dan za vse nas……..

Elektriziranje se pri meni pojavlja že od samega začetka. Pri meni se pojavi tocno ob določenih gibih. Npr: če glavo predklonim naprej se mi po celi hrbtenici in do konca nog pojavi en tak impulz, kot bi me stresla elektrika. Zame je to zelo neugoden občutek. Pojavi se mi še pri določenih gibih nog. Intezivnost občutka se spreminja. Kadar sem utrujena in ob neugodnih dneh je občutek zelo intenziven in neugoden, drugače pa je bolj blag.
Moram reči, da se tudi tega navadiš, od začetka in kadar je hudo se pač izogibaš takim gibom. Se pa da živeti tudi s tem.

Jaz pravim Tisa in vsi ostali kar pogumno naprej!!!!!!!!!!!!!! Mi se ne damo!!!!!!!!!!!!!

LP. P.

Točno tako pika, ne damo se!!

Za to elektriziranje sprašujem, ker včasih me ponoči zbudi nek čuden občutek. Saj ga ne znam točno opisat, kar naenkrat, ponavadi ravno pred tem da bom lepo zaspala, se sunkovito zbudim tako živčno in ponavadi desno roko drugače čutim, ne da jo ne bi čutila ali jo ne bi mogla premikat, samo tako “živčno”jo imam.Je čudno slišat ne?Ponavadi se to zgodi tisto noč ko si prej zvečer dam injekcijo. Ne vem al je to zaradi same bolezni, zaradi stranskih učinkov na Rebif( po njemu sem zelo “gripozna” in nemirna), al pa me psiha zeza.

Ja končno je prišlo sonce. Meni to slabo vreme in predvsem mraz definitivno ne paše. Pa drugim?

pozdravček vsem in hvala za odgovor pika

New Report

Close