Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Eksotična bolezen

Eksotična bolezen

Pozdravljeni,

več kot pol leta se srečujem s težavami v križnem predelu. Obiskala sem zravnika, opravila rentgensko slikanje križnega predela, ki ni pokazalo posebnosti, opravila MRI, ki prav tako ni pokazalo posebnosti. Zdravnik je povedal, da medicina ne najde vzroka moji bolezni.

Bolečina, predvsem v predelu od ledvenega predela, vzdolž križa, ki se širi v predel glutealne mišice in nato naprej v sprednji pregib noge (obeh), pa ne mine. Težko hodim, predvsem po ravnem, včasih pa je bolečina tako huda da ne morem niti vstati. Ko se mišica segreje bolečina rahlo poneha.

V zadnjem tednu sem zbolela zaradi bakterijskega vnetja sinusov. Ko se mi je vedno hujša bolečina pojavljala v predelu spodnjega sinusa, in ob visoki vročini (od 39 do 40 stopinj) mi je bolečina v križu popustila. Doktor mi je predpisal analgetike (Betaklav 2 x), vendar mi tudi po enem tednu iz nosu ni prišla nikakršna sluz, bolečine v predelu mišic v križu pa so se ponovno okrepile.

Naj omenim še, da ima 6 zob desno mrtvo korenino, in še, da imam težave s sinusi že vrsto let.

Mi mogoče lahko iz opisanega kaj svetujete.
Za odgovor se vam najlepše zahvaljujem,

Nataša

Lahko, da so zob in bolečine v hrbenici povezani, vendar mrtev zob ni edini vzrok. Mogoče bi poskusili z Akupunktno masažo po Penzlu, ki je že velikokrat pomagala pri podobnih težavah. Na vsak način pa sanirajte zobe, mrtve je najbolje izpuliti.

Ne verjamem, da bo sinus prej v redu. Prav tako ne priporočam uživanja mlečnih izdelkov, ker poslabšajo vnetja.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close