Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Dvižna električna garažna vrata

Dvižna električna garažna vrata

Odločamo se za nakup sekcijskih garažnih vrat. Zanimajo me vaše izkušnje z proizvajalci. Katera vrata so najkvalitetnejša (ropot pri odpiranju/zapiranju, okvare, …) in cenovno ugodna? Katera imate vi in vaše izkušnje?

Hvala in lp.

Mi imamo od Koneksa (Dobravlje) – Drago Kerševan s.p..

Imamo jih več kot 12 let, narejena po meri, lomijo se trikrat (hm, al štirkrat? se mi ne da pogledat, čeprav se mi “lomijo”vsak dan :))), gredo pod strop garaže, na daljinca, pred dvemi leti nam je možakar prišel, naslednji dan po klicu, zamenjati daljinca, ki je izdahnil po 131. padcu na tla.

Skratka, mi smo s tem zadovoljni

Pred dobrim letom smo se tudi mi odločali, na koncu smo izbrali garažna vrata od podjetja VON (Crawford). Odločali smo se med Hormann in Crawford. Za te smo se odločili zaradi boljše izolacije (42 mm).

Tudi mi imamo Crawford, odnos ko rabiš kaj od podjetja Von porazen, tako,da če iamte možnost pojdite drugam. Dokler ne kupiš pri njih so super, ko pa jih rabiš pa poden, tako,da vse v zvezi z vrati urejamo z drugimi ozvajalci.

Jaz sem se odločila za garažna vrata Hormann. Zelo zadovoljna.Kupila pri Matjažu d.o.o.Zelo zadovoljna in priporočam.
lp

garažna vrata cawford so super samo firma von je čista nula. meni montirajo garažna vrata že od (16,9 2013)pa še nimam takšnih kakeršne sem naročil in plačal.reklamacija na reklamacijo oni se zgovarjajo na avstrijce na švicarje in na vse ostale. samo jas sem pogodbo podpisav znimi ne zdrugimi.odločite se za drugega

vsi ki se odločate za garažna vrata POZOR!
Meni montirajo garažna vrata Crawford (firma VON škofljica) od 16.9,2013 in do danes nimam zmntiranih takih vrat kot sem jih naročil in tudi plačal.oni se zgovarjajo na vse druge a oni niso nič krivi.samo jaz sem pogodbo podpisal in vrata plačal pri njih. še enkrat pazite

Pozdrav!
Odločil sem se za nakup sekcijskih garažnih vrat. Zanimajo me vaše izkušnje z proizvajalci i cena ? Predlogi firmo[/url] dobrodošli. Hvala!

Mi smo kupili garažna vrata v podjetju ADOOR d.o.o.
Zelo smo zadovolni.
Ni nobene okvare.
Priporočam.

Zdej je na sceni še en ponudnik, katerega se tudi ne škodi vprašat za ceno.

https://www.domular.si/garazna-vrata

Odločitev, pa je vsekakor na strani posameznika.

Zdej je na sceni še en ponudnik, katerega se tudi ne škodi vprašat za ceno.

https://www.domular.si/garazna-vrata

Odločitev, pa je vsekakor na strani posameznika.

Hoermann – nemška vrata sicer
Pri večih strankah so se odlično obnesli, tako montaža, elektronika kot material sam, barve, tekstura tudi. Ropot je odvisen od tipa vrat. Če je polnilo kovinsko, je več ropota, a je še vedno znosno.

Cene, prednosti in slabosti za garažna vrata (tudi električna dvižna) so lepo povzete tukaj: https://omisli.si/nasvet-strokovnjaka/vrata/garazna-vrata-cenik-cene-preverjeni-mojstri-z-montazo/

Sicer pa se cene gibljejo med 500-2500 EUR / kpl.

Jaz imam dobre izkušnje s podjetjem Vrata Zorman, hitri, odzivni, dobro zmontirajo, vrata delajo brezhibno.

Tukaj so naredili analizo za cene za garažna vrata[/url] in izbor preverjenih izvajalcev, če vam kaj pomaga…

poglej še tukaj, mi smo našli ponudnika z okej ceno, mislim da so nemška vrata Vaš link

Objava čaka odobritev

New Report

Close