Najdi forum

DSP-DODATNO ZDR.ZAV.

Pozdravljeni!

Sem brezposelna, ter na starsevskem dopustu ker imamo dojencka, in me zanima ali lahko vlagam za izredno socialno pomoc, ce bi hotela vlagati na podlagi zobozdravstva? Namrec, sem si naredila zobe, in sem placala dobrih 300€ ter dodatno se samoplacnisko slikanje zob? Zanima me, ce bi lahko vlagala ter dobila vsaj nekaj denarja nazaj? LP Aleksandra B.

Ne – za zobozdravstvene in druge zdravstvene storitve na podlagi zavarovanja je pristojen ZZZS, poleg tega pa ste zadevo že financirali, kar se DSP nikoli ne izplačuje za nazaj.

Lep pozdrav! Tina * * * mislimo pozitivno, delajmo pozitivno, rešujmo težave pozitivno in živimo pozitivno naravnani * * * **************************************************************************************************************************************************** Legenda: DSP=denarna socialna pomoč, IDSP=izredna den. soc. pom., EBO=evidenca brezposelnih oseb, ZRSZ=zavod rs za zaposlovanje, ZUP=zakon o splošnem upravnem postopku, ZSV=zakon o socialnem varstvu, OD=otroški dodatek, SD=starševski dodatek, SN=starševsko nadomestilo, CSD=center za socialno delo, MDDZS=ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve, MO=materialna ogroženost *****************************************************************************************************************************************************

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close