Drugačna želja po seksu..

Lepo pozdravljeni! Imam resno zvezo z punco že eno leto in imam pri seksu drugačne želje. Želim si tretjo osebo bodisi on ali ona. Moje vprašanje je če je to normalno in če bi se z partnerko dogovorila in se tudi zgodilo kako bi to vplivalo v prihodnosti. Bi me punca začela varat ? Moja želja je le nekakšno seksualno eksperimintiranje torej le enkrat. Bi pustilo to kakšno posledico??

Spoštovani Andrej,
o vaši temi se je v zadnjih dneh zlomilo že mnogo kopij, zato le preberite komentarje, predvsem tiste izpod ženskih prstov!

Vasa zelja ni niti drugacna, niti nenavadna, saj seksualna monogamija za marsikoga predstavlja trd oreh. Ker to ni prerocisce, vam nihce ne more povedati, kaj se bo zgodilo v prihodnosti – bodisi ce to storite ali ne. Nobenega partnerja ne dobimo z garancijo, zato so posledice vsakrsnega partnerstva pac nepredvidljive. Zenska vas lahko prevara tudi v “normalnem”, ne le “eksperimentativnem” partnerstvu. Ce si zelite eksperimentirati in je tudi ona za, se bosta pac pogovorila o tej zelji in odlocila, ali ostane pri fantaziji ali pa gresta “naprej”. Zdi pa se mi, da vas je zelo strah, da vas partnerka ne bi prevarala, kar kaze, da ji ravno ne zaupate najbolj. Ce je temu tako, najprej utrdite zaupanje, sele potem se podajte v eksperimentiranje.

New Report

Close