Najdi forum

Pozdravljeni!
Vprašala bi vas, kaj mislite: sem močno zaljubljena v sošolca (že eno leto), redno se dobivava, najina ljubezen je očitno obojestranska, ampak še ne hodiva.. problem je pa ta, on je vsakodnevno pod vplivom THC, dnevno pokadi par jointov, večkrat bruha, v šoli je popustil… pamet mi pravi, naj najino prijateljstvo ostane na nivoju prijateljstva, čustva pa, da “ga napadem in raztrgam”…
Želim vam, vaši ženi in vašemu kužku lep večer!

Spoštovana Miki,
ljubezen je lepa reč.še lepša pa je brez marihuane, zato fanta namesto, da bi ga raztrgali, raje v enem kosu pospremite v ambulanto za bolezni odvisnosti na KOMZ Zaloška 29.Ko bo “clean”, vama bo ljubezen še bolj teknila.

A lahko pripeljem še celo četico njegovih in mojih prijatejeov in prijateljic?

nova
Uredništvo priporoča

Če jih želite pripeljati, potrebujete vsaj kombi.

..a imajo parkplatz za 7 polnih avtobusov?
No, hec na stran… hočem povedati, da so trava, pa ex., pa LDS, tud kokain.. že tolk razširjene droge, da če gremo pogledat malo po lokalih in študentskih domovih v kratkem naberemo dejansko 7 polnih avtobusov. Lahk si mislite, da bi se moj ljubi na vaš predlog gotovo krohotal do jutra… žal!

Spoštovana Miki,
ne pozabite, da je pri nas zdravljenje zoper droge prostovoljno (izjema je izrek obveznega zdravljenja, če gre za kaznivo dejanje kot posledico zasvojenosti)torej se bodo kandidati lahko oglašali v terminih,ki jih pogojuje čakalna doba ambulante, zato ne bo nobene gneče na parkirišču.Kar pa zadeva smejanje, se mi odvisnost ne zdi prav nič smešna, prav bi bilo, da bi jo tudi vi vzeli resno.

New Report

Close