Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? dr. Mikčeva – pediatrinja, Bežigrad

dr. Mikčeva – pediatrinja, Bežigrad

Ima kdo izkušnje z njo? Je privat za Bežigradom.
Še to mi povejte – se zdravniki dosledno držijo urnika, ko imajo npr. sistematske preglede ne sprejemajo bolnih in ali imajo povsod dvojne čakalnice – za zdrave otroke in bolne?
Hvala za odgovore

Dokler sem živela v Ljubljani sem bila izjemno zadovoljna z njo in njeno sestro. Ima dvojno čakalnico tko, da ni problema. Moja sestra ima svoje otroke še vedno pri njej in je ful zadovoljna.
To je bila edina zdravnica pred katero moja hči ni imela strahu in edina kateri se je pustila cepiti brez joka in problemov.

Enako kot predhodnica, zelo zadovoljna. Oba otroka sem imel pri njej, poklicala sem jo lahko kadar koli, čakala skoraj nič, zdravnica prijazna, dostopna in strokovna, sestra enako.

odlicna pediatrija,smo zelo zadovoljni!!!

Kje pa je?

No, ko smo šli mi pogledat – res sta bili čakalnici dve, ampak tista ta druga je bila prazna, v čakalnici pa polno viroznih otrok. Tako da ne vem, no. sestro sem vprašala, kako je z bolnimi in nebolnimi (v našem primeru imamo dojenčka) pa je rekla, da bolne naročajo v glavnem popoldne. Samo mi smo bili pa tam ravno dopoldne. 🙁
Tudi jaz sem slišala, da je zelo dobra zdravnica, ampak ko sem to videla, sem postala malo skeptična, saj razumete, če imaš dojenčka, da ti ni vseeno ali bo zbolel. Zato pa sprašujem, da vidim, kako in kaj.
Hvala in lp

No, ko smo šli mi pogledat – res sta bili čakalnici dve, ampak tista ta druga je bila prazna, v čakalnici pa polno viroznih otrok. Tako da ne vem, no. sestro sem vprašala, kako je z bolnimi in nebolnimi (v našem primeru imamo dojenčka) pa je rekla, da bolne naročajo v glavnem popoldne. Samo mi smo bili pa tam ravno dopoldne. 🙁
Tudi jaz sem slišala, da je zelo dobra zdravnica, ampak ko sem to videla, sem postala malo skeptična, saj razumete, če imaš dojenčka, da ti ni vseeno ali bo zbolel. Zato pa sprašujem, da vidim, kako in kaj.
Hvala in lp

Petra, nahaja se na Gogalovi 3

Moji otroci so že doooolga leta pri njej od takrta, ko je bila še na Regentovi . Sem ful zadovoljna . Res je strokovna, prijazna ,….

Ne vem zakaj komplicirate z to dvojno čakalnico. Če je druga čakalnica prazna in se ti zdijo otroci v veliki bolani, se lahko potem ti sama tja prestaviš z zdravim otrokom in sestra te bo zagotovo poklicala na čas.

Meni je kar hudo, ker jo bo potrebno kmalu menjati, ker bo sin polnoleten in baje lahko hodi k njej do 18 leta.

New Report

Close