Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? dr. Kafolova ne dela več

dr. Kafolova ne dela več

Je bila katera pri njenem nasledniku terapevtu Urošu?

Vas je ozdravil alergije?

Je enako dober kot zdravnica?

Hvala

En čas nazaj sem slišala, sa se seli v en ful mega lastni center izven ljubljane (ne vem, ali pri Lipici ali kje drugje), tako da ne vem, če je ravno nehala delati, bolj verjetno da se je zgolj (ali pa se bo) preselila.

Kako da ne?! A da ne dela?! Jaz sem bila v njeni ambulanti v Trnovem 2 tedna nazaj. Da bi se selila iz novih prostorov ne vem, se mi ni zdelo, ker je bilo vse novo, po meri pohištvo…. Imela me je ena druga zdravnica – tudi super – najbrž dela tako popoldne pri Kafolovi. Recept mi je dala z žigom Kafolove.

Kako da ne?! A da ne dela?! Jaz sem bila v njeni ambulanti v Trnovem 2 tedna nazaj. Da bi se selila iz novih prostorov ne vem, se mi ni zdelo, ker je bilo vse novo, po meri pohištvo…. Imela me je ena druga zdravnica – tudi super – najbrž dela tako popoldne pri Kafolovi. Recept mi je dala z žigom Kafolove.

terapevt Uroš pravi, da je ordinacijo dr. Kafolova predala njemu, ker se je selila na primorsko in sedaj on opravlja ta posel.

Pri kateri zdravnici si bila? Imaš kakšno tel?
Kakšna je bila cena?

Dr. Kafolova res ne dela več, nasledila jo je dr. Sonja Kambič. Odločitev posameznika je, kako jo bo sprejel.

Z bioterapevtom (ki je kvečjemu tam zaposlen, nikakor pa ne naslednik Kafolove) nimam osebnih izkušenj. Poznam le nekoga, ki se je pri njem zdravil, ne pa ozdravil.

New Report

Close