Najdi forum

dr. galič jerman

Moja gInekologinja se je upokojila in zato zdaj iščem novo.. Ima mogoče katera izkušnje z dr. Katarino Galič Jerman? Koga bi še svetovali v Ljubljani..?

Tudi mene zanima, če ima katera že izkušnje ali kakšne informacije glede omenjene ginekologinje.

Pozdravljeni, tudi mene zanima če ima kdo kakšne izkušnje z zdravnico Katarino Galič Jerman. Hvala že vnaprej!

nova
Uredništvo priporoča

Zdravo punce, jaz sem bila pri dr. Poloni Galič Jerman, dokler se ni upokojila, nato pa sem sklenila novo pogodbo pri dr. Katarini Galič Jerman. Kar sem videla do zdaj, mislim da si vzame veliko več časa zate, razloži sama, ni treba “vrtat” za odgovore. Je pa zelo prijazna. Sicer ne vem če sem komu pomagala s tem odgovorom, saj sem bila tam samo zaradi KT.

Srečno 🙂

Priporocam! Zelo strokovnal in zelo prijazna, kot je omenila gospa pred menoj, vzame si veliko vec casa za sam pregled, vprasanja itd. Edina ginekologinja (sem jih zaradi dolocenih tezav obiskala veliko), ki je “ugotovila” kaj se dogaja z menoj, mi zamenjala KT, s pojasnilom, ter takoj napisala napotnico za nadaljne preglede, operacijo. Naj omenim se, da se mi je pri prvem pregledu predstavila kdo je, kaksne so njene izkusnje, kaksen ima princip dela, se posvetila celotni moji kartoteki, ter se sele nato lotila pregleda. Je tudi edina ginekologinja (kar jih jaz poznam), da med pregledom opravi tudi pregled dojk.

Res same pohvale!!! Prezadovoljna s strokovnostjo in prijaznostjo in res priporocam!!!!!

Bila sem pri njeni mami (zadovoljna) in zdaj hodim k njej. Same pohvale. Bila sem na jemanju brisa in kot da ne bi bilo nič.

Tudi jaz iščem novo ginekologinjo, ker se je prejšnja upokojila.

Tiste, ki ste bile pri dr. Katarini Galič Jerman, zanima me, kaj v ginekologiji pomeni ”na koncesijo”?
So pregledi plačljivi? Pol plačljivi? In ali so recepti na beli ali zeleni recept?

Hvala za odgovore! Lp!

Kot bi hodila v ZD – redni in potrebni pregledi zaradi težav niso plačljivi. Plačati bi morala tako kot v ZD jemanje brisa prej kot po treh letih, potem npr. ekstra ultrazvok, če se zdravnici ne bi zdel nujen, ampak bi bila to tvoja želja, in podobno. Skratka, načeloma ne plačaš nič, recepti so zeleni in zdravil ne plačaš, razen seveda tistih, ki jih morajo vsi doplačevati.

Najlepša hvala za odgovor? 🙂

Rada bi se vam izpovedala, kaj se mi je zgodilo nedavno pri dr. Katarini Galič-Jerman oziroma bila sem dvakrat v sprejemnici pri njeni medicinski sestri, klicala neštetokrat(skoraj en mesec) pa se nihče ne oglasi, zato sem šla osebno. Želela sem se namreč naročiti na pregled, saj se z možem trudiva že 7 mesecev, da bi zanosila, stara sem 39 let. Odnos medicinske sestre do mene je bil obupen, ko sem rekla, da bi rabila vsaj posvet z doktorico, je rekla, da je to nemogoče, saj imajo neverjetno gnečo(obakrat sem bila sama v čakalnici) in da me bo čez 2 meseca naročila na pregled, kjer bom imela tudi posvet in naj njej povem kaj je. Čeprav bi raje govorila z ginekologinjo, to ni bilo mogoče, zato sem njej razložila, da se mi mudi na pregled, da bi šla tudi samoplačniško, me je vprašala koliko sem stara in sem ji odgovorila 39, me je pogledala in s nasmehom privoščljivo rekla:”Ne mores prek narave, ljubica!” Jokala sem celo pot do doma. Prav rada bi se kam pritožila, pa ne vem kam.. Ja, stara sem 39 let in vem, pozno sem se odločila za otroka, to pa zato, ker sem vmes doštudirala, si naredila kariero ter po dolgoletni zvezi z bivšim partnerjem razšla, ter našla ljubezen svojega življenja. Nikoli nisem imela ginekoloških težav, tudi on ni imel zdravstvenih težav, je pa minilo že 7 mesecev in prebrala sem, da pri mojih letih moram nekaj ukreniti, če ne uspe takoj. Samo kaj takega pa nisem pričakovala .. Takoj, ko sem prišla domov, sem se naročila na samoplačniški pregled in posvet z ginekologinjo v Ljubljani. Naročena sem čez dva dni.

Jaz sem tudi zdaj pri tej gonekologinji in sem res zeeeeloooo zadovoljna. Sem tudi noseča in zato se zdaj vidiva vsak mesec in je vedno zelo prijazna, dostopna, spoštljiva, vedno odgovori na vsa vprašanja, nudi dodatno razlago. Medtem ko prejšnja g. je bila bolj tiha med pregledi, ultrazvoki itd., tako da sploh nisem vedela določenih podatkov. Dr. Katarina Galič Jerman pa vedno lepo razloži zadeve, si vzame čas. Priporočam! Aja, pa vsi redni pregledi so brezplačni.

Moje sporočilo se ni nanašalo na Dr.Katarino Galič Jerman, ampak na njeno medicinsko sestro. Sem slišala tudi že, da je tudi sestra do nosečnic, ki pridejo v redu, prijateljica, ki mi je priporočila to ginekologinjo je noseča,
sama, ki se to še trudim postati, sem imela pa pač takšno bolečo izkušnjo z njo.

se strinjam z Majo sestra zelo nesramna sem jo klicala da bi se naročila na pregled ker sem noseča in tudi piše na njihovi spletni strani da sprejemajo nove pacientke pa me je vseeno hladno odslovila češ da imajo polno. naslednjo ki sem klicala me je vzela brez problema.

Živjo,
na priporočilo kolegice tudi sama pišem in kličem na ordinacijo dr. Galič-Jermanove, saj sem brez osebnega ginekologa, noseča v 7. tednu. Glede na to, da me sestra zavrača, češ, da so zasedeni, me zanima, če bi imela več sreče, ko bi šla tja osebno.
daizy30, bi mi lahko prosim zaupala, katera zdravnica te je vzela brez problema? Iščem ginekologinjo, ki je spretna z nosečnicami in dela na koncesijo. Hvala

Pozdravljene,

Tudi jaz sem se odlocila za dr. Galic Jerman. Trenutno sem noseca in imam zaenkrat pozitivne izkusnje. Prav tako z sestro, ki je vedno prijazna, zato sem malo presenecena nad nekaterimi negativnimi odzivi. Tudi kadar imam kaksno vprasanje glede nosecnosti mi hitro poda odgovore.

Skratka energija je pozitivna tako iz strani ginekologinje kot tudi sestre, medtem ko sem imela z prejsnjo ginekologinjo, ki je sla v pokoj slabse izkusnje.

Lp

Koliko vem, so do konca marca ali aprila jemali nove pacientke , potem pa ne več. Jaz sem zaenkrat zelo zadovoljna tako z doktorco kot s sestro. Ni neke čakalne vrste, če imaš vprašanja, ti sestra odgovori tudi na mail, zdravnica pa zelo prijazna, simpatična. Pregled popolnoma neboleč. Dobila sem občutek, da pacientke jemlje resno v primerjavi z mojo prejšnjo ginekologinjo, ki je med brisom kramljala o tem, kdo so moji najbljubši igralci in takšne fore (sicer z dobrim namenom, da bi se pacientka sprostila). Sedaj sem pa noseča in bomo videli, kako bo 🙂

Zivjo,

zanima me, katera zdravnica vas je takoj sprejela. Nujno potrebujem ginekologinjo in sem se pripravljena narociti samoplacnisko.

Sporočam, da je dr. Jerman vodila mojo nosečnost. Končala se je s smrtjo otroka v 39 tednu.

Dan pred smrtjo sem bila na pregledu pri njej, zagotovila mi je, da je vse v redu, da pa bova za vsak slučaj naredili jutri kontrolo. In naslednji dan mi je otrok umrl (nosečnost je pred tem po njenem strokovnem mnenju potekala bp).

Odsvetujem obravnave pri njej.

Jaz imam z dr. Jerman same slabe izkušnje. Vedno se jo čaka, zjutraj vedno zamuja, na pregledu te na hitro odpravi, rada povzdigne glas, če ji kaj ne paše, itd.

Pred časom sem bila noseča, da plod nima utripa je povedala mrtvohladno, brez vsake empatije. Hvala za obisk, napotnico za splav vam bo dala sestra.

Katastrofa na celi črti. Zdaj ima spet skozi celo leto dopuste, ali pa dela skrajšan delovni čas. Ne priporočam.

Morate bolj natančno napisat katera dr.Jerman-mati ali hči, ki je prevzela njeno ordinacijo. Polona Kačič Jerman je bilo po človeški plati zadržana, kot da ji je muka odgovarjat na vprašanja. Njena hči Katarina Jerman je glede tega čisto nasprotje – vse razloži, prijazna, nič ji ni odveč. Tako da ni primerjave. Glede sester – sem hodila tja še v času sestre Irene, potem je bila še ena, nekaj let je zdaj nova. Vse po vrsti so prijazne.

New Report

Close