Najdi forum

Pozdravljeni!

Hvala za vse nasvete ki ste mi jih dali in moram povedati da se je vrnil nazaj domov,že včeraj sicer da ne govorim v kakšnem stanju.Grooozzzzaaaaaaaa!!!!!!!!

Ja krivo je bilo to da sva se začela prepirati,saj veste iz muhe je nastal velikanski slon,zraven pa moj dolg jezik in to prekleto ljubusumje.Kočala sem s tem.

Sicer pa bi lahko bil tudi on malo bolj potrpežljiv in mu nebi trebalo takoj reči da je konec in čao!

Sicer pa mu je bog dal lepo noč,celo noč je hodil objemat svojo najboljšo prijateljico(školjko)ha,ha,ha.Tako se slabo počuti da je danes ostal doma in sploh ni šel v službo.

Bomo videli kaj bo naprej in še endrat hvala vsem.

LP,od Pikapoke

Žalostno,

samo to je moj komentar, ampak na vse skupaj.

Še se bo vrnilo.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Draga Pikapoka,
čeprav imaš občutek,da si dobila bitko,pa te moram razočarati,da si vojno verjetno izgubila.Vem,da si sedaj vesela,samo to kar je naredil nima opravičila.Mislim,da tvoj fant ni zrel ne za partnerja še manj za otroka.Verjetno se ne boš strinjala z mojo izjavo,samo čas bo povedal svoje.Meni je vedno mama govorila,da se drži tistega,ki bo bedel s teboj ko bo otrok bolan.

Poanta je v tem,da je stisnil rep med noge,ko je bilo hudo.Slaba lastnost človeka.Če mene vprašaš bodi pozorna,upam,da si finančno neodvisna od njega in imaš kje živeti,prepričana sem,da ti bo vse našteto še kako prišlo prav.

Želim ti lep porod,polubčkaj svojo pikico ko jo boš držala v rokah in ne pozabi vnaprej boš odločala tudi zanjo,Lp

Prebirala sem tvoje poste in prišla, do zaključka, da je tvoje ljubosumje pravo bolezensko stanje.Ti sama si ne moreš pomagat.Lahko stokrat rečeš, da si z izpadi ljubosumja zaključila, a povem ti kot je rekel Primož ŠE SE BO VRNILO.V to sem prepričana.Poišči si ali še bolje oba skupaj, strokovno pomoč, drugačnega izhoda v lepši jutri žal ne bo.

Pa brez zamere.

pikapoka

To sem že enkrat napisala, pa vseeno. Bom še enkrat. Za vsak slučaj se pozanimaj, če je možno, da je pri porodu prisoten kdo drug razen partnerja, če si seveda želiš, da v času poroda ne bi bila sama.

Upam pa, da bo ob tebi ta, ki ga najbolj želiš.

lp

“Ja krivo je bilo to da sva se začela prepirati,saj veste iz muhe je nastal velikanski slon,zraven pa moj dolg jezik in to prekleto ljubusumje.Končala sem s tem.”

Ne, mislim, da nisi končala s tem! Oprosti, vendar to ne gre kar tako, da se odločiš z besedami. Poleg tega je tvoj fant malček nezrel in to te bo vedno znova razjezilo.

Enkrat sem ti že predlagala, da se pogovorita. Vendar po vsem tvojem pisanju opažam, da se ne znata konstruktivno pogovarjati. Storiti pa bosta nekaj morala saj tako prerekanje ne bo vplivalo na otročka. Morda strokovna pomoč?

Presoja je tvoja vendar bosta morala pokazati več odgovornosti OBA sedaj, ko ne bosta več sama.
Želim ti lep porod in obilo veselja….

Oprosti, ampak bolje bi bilo, da se ne bi. Moji predhodniki so ti že vse povedali.

Predvsem me zanima kaj je bil razlog tvojega ljubosumja…o tem nisi nič zapisala…

Včasih ima tudi ljubosumje osnovo…ljubosumje je namreč izraz nezaupanja do partnerja…in tvoj dragi meni baš ne deluje kot zaupanja vredno bitje.

Pikapoka, kako je s teboj in tvojim otročkom????
Berem tvoje poste in te razumem. Toda- morala boš spoznati, da se moraš najprej sama spremeniti. Ljubezen ni le zaljubljenost in tisti božanski občutek. Jaz sem bila vedno prepričana, da se ni treba nič potruditi zato, da imaš nekoga rad- ker ga imaš pač rad. Toda, ko zaljubljenost mine, to ni več tako. Treba se je kdaj tudi truditi za ljubezen: spregledati kakšno nepomembnost, načrtno narediti nekaj, kar ugaja drugemu. Objeti in ne čakati, da te on objame. itd…. Če bi jaz to prej spoznala, bi izkoristila mnoge trenutke, ko sem samo pričakovala od njega pozornosti, ljubeznivosti…. in zelo trpela, če tega nisem dobila.
Kakšen je tvoj partner, ne vem. In kakšna bo vajina pot. Toda, želim ti spoznanje, da je ljubezen tudi trud in ne gre samo po sebi.
Sicer pa : vse dobro pri porodu in lepih trenutkov z majcenim bitjem!!!!!
lp,nnat

New Report

Close