Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca Dolgotrajen glavobol

Dolgotrajen glavobol

Spoštovani dr. Rebolj! Stara sem 36 let.
Že 2 tedna se “borim” z glavobolom.. Lekadol ne pomaga, Nalgesin morda malenkost, a za kratek čas .. Glavobol je lociran večinoma na čelo in sprednjo tretjino lobanje.. Čez cel dan nekako “čutim” glavo, popoldan, zvečer se pa glavobol ojača.. Najbolj kar me skrbi je to, da vsepovsod piše, da velja za sumljivo.. da ob predklonu, kašlju, napenjanju, ipd. glava zaboli bolj.. Kot mene.. Takrat zaboli cela sprednja polovica.. Ko sem v predklonu imam tudi, bolj kot ponavadi, povečan pritisk med očesi.. Ponoči ne čutim glavobola, tudi zjutraj je samo kot nek nežen pritisk..
Glavobol me drugače ne onemogoča ali da bi morala zaradi njega ležati, tudi bruham ne, ni mi slabo… Je pa neprijetno in moteče, še posebaj zvečer ko se okrepi…predvsem pa traja predolgo!
Se opravičujem za toliko besed, pa vendar nisem želela izpustiti kakšnega, za Vas, morda pomembnega podatka..
Hvala za morebiten odgovor in vse lepo!
P. S. Naj dodam, da sem pred 9meseci opravila MR glave, ki je bila b.p.
Ampak 9 mesecev je dolga doba…

Zdravo, sumljivo za kaj naj bi bilo tisto, kar vsepovsod piše? Meni osebno je še najbolj sumljivo za tenzijske glavobole ali glavobole, ki jih povzročajo sinusi, glavobole lahko povzroča tudi dolgotrajnejše jemanje zdravil proti glavobolu. Pogovorite se še malo z osebnim zdravnikom
Lep pozdrav

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close