Najdi forum

Pozdravljeni. Naj začnem tudi jaz s svojo zgodbo. Spoznala sva se v nekem lokalu, ko me je povabil plesat. Potem sva se videla še ene parkrat. Zaljubila sva se in čez pol leta sva se preselila v skupno stanovanje. Bilo je super. Potem je prišla nova služba. Preselila sva se na drugi konec Slovenije in to kar za nekaj let. Naši nadrejeni so se odločili, da bodo zaprli firmo, tako sva ostala brez službe in sva se vrnila spet v najino stanovanje. Do takrat je bilo vse o.k. Razumela sva se super, dobila sva si službo, hodila sva na izlete, plesat , veliko sva se pogovarjala o vsem mogočem. Potem pa se je nekega večera zgodilo. Prisla sem iz kopalnice v erotičnem perilu, ga začela zapeljevati , pa je dejal, da mu ni do tega. Razumela sem ga. Ampak to se je dogajalo vse večkrat. Poskušala sem ga razumeti in sem ga vprašala zakaj je izgubil zanimanje za sex. Potem je dobil službo v drugem kraju, se izselil, in je prihajal k meni samo še na obisk. Lahko sva vse predebatirala , samo kaj se je zgodilo z nama mu ni šlo z jezika. Razšla sva se. Sedaj sva , bi se temu reklo najboljša prijatelja. O vsem sva se pogovorila, ampak nikoli več ne bova skupaj in tega je meni žal. On nima punce , jaz nimam novega fanta. Če bi bila še skupaj , bi sedaj bilo že 10 let. Čisto sem razdvojena, ker ga imam še zmeraj rada in ne vem kaj se je zgodilo z njim ali z nama.
To je tak problem, ki ga moram rešiti sama, če pa imate kakšen predlog ga bom pa tudi vesela.
pika 33

Pika,

ničkolikokrat se zgodi nekaj kar ne razumemo in zato je včasih najbolje, da ne razmišljamo zakaj, ampak gremo naprej. Predvsem ne stoj na enem mestu, ne dolgo nazaj je nekdo napisal, zkaj imamo oči spredaj? Da gledamo naprej.

karkoli se nam zgodi, se nam zgodi z nekim namenom, namenjeno pa je ravno nam, to pa pomeni, da se moramo iz tega nekaj naučiti, tolikokrat je bilo in še tolikokrat bo težko, ampak če razumeš, da je to z namenom, potem razmišljaš, kaj moram narediti naprej, ne pa se spraševati s katerim namenom. Ko živiš naprej, leto, dve, tri, ti kar naenkrat postane vse prav lepo jasno, zakaj se je tisto moralo zgoditi, vse pa ti govoti, da pojdi naprej.

nikar se ne brani novega fanta, nikar se ne upiraj imeti drugačno življenje, on lahko še vedno ostane tvoj najboljši prijatelj, če pa ne bo več, zato ker si izbrala življenje namesto vegetacije, potem pa ne more biti tvoj najboljši prijatelj.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close