Najdi forum

Meni je pa grozno dolgcas v zvezi. Imam ga grozno rada pa me nikamor ne pelje. Vidiva se samo cez vikende, ves cas cepiva v njegovem stanovanju, on pa raje spi ali igra racunalniske igrice, kot da bi se ukvarjal z mano.

Tako je ze od vsega zacetka.

Ma vcasih se kar vprasam ali me ima sploh rad…

Kaj naj naredim? Ce predlagam, da bi kam sla mu je vse brezveze. Ven greva samo, ce naju povabijo njegovi prijatli, z mojimi noce nikamor, da bi se sam menil s kom za kaksen izlet, smucanje ali kaj podobnega mu pa niti na misel ne pride.

Jenny,

kaj bi pa ti rada??

zakaj pa tega ne narediš??

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Pogovori se z njim. Povej mu kaj te moti. Če ne bo boljše, odidi. Tako preprosto.

Priporočam ti da greš kam sama brez njega, pa bo začel drugače razmišljati.

Če ti je dolgčas si poišči nekaj ,kar ga prežene.Možnosti je veliko eno boš našla ,ki bo v redu. želim ti srečno iskanje.

draga Jenny, tudi jaz sem v podobnem položaju kot ti. on ima svojo družbo in mene ne vključi vanjo, jaz pa svojo.nikoli ne gre z mano ven in me nima rad kot si zaslužim! obupana sem,razočarana nevem več kaj narediti.?? Vsak pravi, preprosto odidi. To ni lahko narediti, lahko je govoriti.

Sem na istem. Vedno doma, med štirimi stenami, dolgčas. Rada bi kam šla, na izlet, smučat. Ko mu predlagam pravi, saj veš, da sedaj nimam denarja za to, sama pa mu tudi ne morem vsega plačevat. Jaz imam avto, on ga nima, tako, da ga vedno jaz vozim okoli. Tudi to me moti,posebno zato, ker je 8 let starejši. Sama jih imam 24. Včasih se zdim prestara, da bi ga zapustila zaradi zabave in srečnejšega življenja, kaj se pa vam zdi?

Zakaj pa vse to prenašaš? Ker ga imaš “grozno rada”? Kaj pa imaš tako rada, če pa se skupaj sploh nimata lepo, je to morda samo seks?
Vedno, ko berem takšne zgodbe, sem prav jezna. Zato, ker, tako kot ti, ženske sprašujejo, kaj je narobe Z NJIM, zakaj je takšen, kako bi ga lahko spremenile ( ne moreš ga spremeniti, verjemi!) in kaj lahko naredijo, da bi bil drugačen, boljši, da bi jih bolj ljubil itd……., namesto da bi se vprašale : zakaj si JAZ dovolim, da je takšen do mene, zakaj vztrajam v takšni zvezi, ki me ne osrečuje? Ali si ne zaslužim česa boljšega?
Tu išči odgovore.

New Report

Close