Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? dobri samoplačniški zobozdravniki v LJ in okolici

dobri samoplačniški zobozdravniki v LJ in okolici

S tem, da ne bom nikoli mogla priti do (kvalitetnega) zobozdravnika, koncesionarja, sem se že zdavnaj sprijaznila. Trenutno sem pri enem samoplačniškem, ki je sicer kvaliteten, vendar me moti njegov način komuniciranja. Redkobeseden, neprijazen, da je kaj. Cenikov ni nikjer … Za drag denar, ki ga plačujem, si zaslužim tudi primeren odnos … Kljub njegovi kvaliteti storitev razmišljam, da bi šla h komu drugemu. Mi lahko priporočate koga kvalitetnega? Hvala za odgovor, lp!

dr.Samo Tetičkovič 01/4306460. Je tudi čeljustni kirurg, tako da tudi,če je potrebna kakšna operacija naredi on in ni potrebno zopet nekje iskati vez. Relativno cenovno ugoden glede na nekatere druge, strokoven, vse razloži, za pacienta si vzame čas, prijazen, simpatičen. Res priporočam.LP

Joj, res sem vesela! Hvala za odgovor, lp!

Sama priporočam dr.Sanjo Pečnik, ki ima koncesijo za Bežigradom na Dunajski. Je ful nežna in res obvlada. Mene je opredelila na koncesijo takoj, nisem nč čakala. Res priporočam. Dela pa tudi samoplačniško.

Eva_tita, hvala za informacijo. Tudi sama sem že razmišljala o njej, saj berem njene nasvete v Oni, a nisem vedela, kako kvalitetna je. Lepo, upam, da bo šlo na koncesijo, saj so cene zobozdravstvenih storitev resnično previsoke …

New Report

Close