Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje dobra ginekologinja na Gorenjskem

dobra ginekologinja na Gorenjskem

Živjo,
prosila bi za kak nasvet.

Hodila sem k dr. Stražarjevi v Škofjo Loko, pa nisem več zadovoljna, zato bi rada menjala ginekologinjo.

Rada bi hodila k ženski, ne moškemu, nekje na Gorenjskem. Prebrala sem že kar nekaj mnenj po forumih, poklicala k dr. Rant Hafnerjevi v ZD v Kranj, pa naroča šele za marec/april. Dr. Virantova v Porodnišnici Kranj ne sprejema več novih pacientk.
Potem sem pa dobra mnenja poslušala še predvsem o moških …

Zanima me, če ima katera še kakšno res dobro izkušnjo s kakšno ginekologinjo na Gorenjskem, pa da še sprejema in nima ful dolge čakalne vrste? Rabim čim prej drugo mnenje, poleg tega bi rada zanosila in ker imam probleme, bi rada, da me en ginekolog spremlja skozi proces.

Za vsa mnenja se v naprej zahvaljujem 🙂

Dr. Reljić je zelo dober in kmalu boš na vrsto prišla

Dr, Alojzija Anderle v Radovljici – jaz hodim k njej že 4 leta, hitro prideš na vrsto, zelo zelo zelo prijazna.
Sedaj sem tudi prvič noseča in imam zato 100 vprašanj na katere mi z veseljem odgovori in tako nimam občutka, da sem ji odveč, kot se to ponavadi dogaja 🙂
Tako da, če imaš možnost se voziti v Radovljico, ti jo toplo priporočam 🙂

Pozdravljene!

Jaz bi rada podala samo komentar na post od phailer. Jaz sem v prejšni nosečnosti imela dr. Alojzijo Anderle in sem bila totalno razočarana. Po porodu sem se prepisala v Kranj,sedaj sem zelo zadovoljna. Sem pa imela srečo in dobila dr. Virantovo. Anderletka mi je na vprašanje glede nenehnih bolečin v rokah in nogah odgovorila, da se to dogaja in še marsikaj bo. Kaj nej si mislim, ja to da marsikaj še sigurno bo saj sem noseča in pričakujem spremembe. Pa bilo je nenehno kritiziranje glede teže, pa kaj se ne sme jesti. Sedaj v drugi nosečnosti jem vse po vrsti, kar mi pač paše in je dete zelo zdravo, nimam nobenih problemov.Poleg tega poznam šekar nekaj primerov, kateri so zapustili Andrletovo.Nisem osamljena duša glede kritiziranje čez njo.
Jaz ti drugače želim vse naj,naj, da bo nosečnost čim lepša in brez problemov. Pa hvala bogu da nimaš z njo slabih izkušenj.

LP

Tudi jaz nisem slišala nič dobrega o njej.Prijateljica je hodila k njej in tudi šla stran.

“Ne obstaja psihiater ki bi vam pomagal tako kakor pes, ki vam poliže lice.«

tudi moja ginekologinja je dr. Anderletova… Slišala sem same slabe stvari o njej in me je malo skrbelo. MOJO NOSEČNOST (bila je rizična) je vodila super od začetka do konca… Odgovorila na vseh mojih miljon vprašanj z nasmehom…

Jaz sem bila pri njej, pa mi ni bila všeč. Pač, nekaj me je motilo, tudi njeni odgovori na moja vprašanja so se mi zdeli nepopolni in nestrokovni.
Zdaj sem pri dr. Reljiću in ga ne zamenjam za nič na svetu!!!!!!!!!
Sicerp a itak ne sprejema več novih pacientk, kot vem.

Živjo.

Vse pacientke dr. Urha. Ali ste zasledile, da je dolgotrajno odsoten? Ima mogoče katero informacijo, če bodo v Škofji Loki uredili kakšnega nadomestnega ginekologa?

New Report

Close