Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Dober zdravnik v MB – Medicina dela, športa….

Dober zdravnik v MB – Medicina dela, športa….

Zanima me, če ima kdo izkušnje na področju Maribora, lahko tudi Ptuj, Lenart za kakšnega dobrega zdravnika, ki opravlja preglede za vozniški izpit?
Problem je da mi na vsakih 5 let podaljšujejo vozniško ker imam visok pritisk, ki ga pa sploh nimam. Vsaj ne v takšni meri. Imam ga le pri zdravniku. Pozna kdo kakšnega res dobrega in normalnega zdravnika s katerim bi se bilo možno pogovoriti in mi ne bi nameril tako visokega pritiska?

Hvala za nasvete!

Zares dober, je v Prvomajski ulici – Zoran Novak
Kakšen pritisk ti bo nameril pa…ni odvisno od njega, ampak od tebe, tvojega srca, zdravega ožilja, živcev…
Vso srečo ti želim in mirno in varno vožnjo.:)

Tudi jaz imam podobno težavo s pritiskom. Doma normalen, pri zdravniku…uuuuu Samo vidim merilec tlaka, pa mi čisto zbluzi. Temo se reče sindrom belih halij. Zares. v nosečnosti so mi zaradi tega namontirali 24 urni merilec in ugotovili, da je to to.

Ja in kakšna je razlika. Visok pritisk je pač visok pritisk, lahko je tudi takrat ko voziš. Kaj pa če takrat zagledaš zdravnika. Ne vem kako misliš, da ti bo dal dovoljenjem če ti izmeri povišan pritisk.

lej namerijo ti takega kot ga imaš, ne more ti napisat manj. ma vzrok zakaj imaš takega kot ga imaš je pa treba poiskat. če tudi si ti prepričana da je vzrok v tem da si pri zdravniku, običajno raziščejo vzroke. ampak odstopanja zaradi tega ker si pri zdravniku ne morejo bit tako velika, da te tretirajo kot nevarnega voznika zaradi pritiska. torej imaš tudi sicer višji pritisk.

Lovše-pri kolodvoru.

ambulanta zoran novak

ambulanta zoran novak

Jaz bi dva tedna pred pregledom nehala piti, kavo, alkohol, meso, črtala ves natrij (sol). Pa naj služi na tebi, če še lahko. Preje pa se zavedala, da ti nič ne more.

New Report

Close