Dober dermatolog
Ojla,
že nekaj mesecev imam težave s kožo na obrazu. Zdi se mi da gre za neko vrsto nevrodermitisa, sumim da sem ga dobila poleti zaradi neke kreme,…včasih je boljše včasih slabše, pozdravi se pa ne.
Poskušala sem že z oljem čajevca, pa mi kožo še bolj izsuši, pa kapsule svetlinovega olja jem, pa mandljevo olje za kožo zdaj uporabljam, pa brez pravega haska.
Bo treba k zdravniki, očitno.
Pozna kdo dobrega dermatologa v Ljubljani ali na Gorenjskem?
Spomnim se, da je bil pred leti (cca 15 let nazaj) en dober dermatolog za Bežigradom, imena se pa ne spomnim, že starejši, sivolas gospod. Mogoče še ordinira?
Za vsak odgovor bom hvaležna.
Pa kaj je bilo letos poleti v zraku, sem zasledila že več primerov, ki se vlečejo od poletja.Še ena s podobnimi problemi. Nisem vedela ali so mozolji ali alergija ali nevrodermitis,… vse skupaj je izgledalo grozno. Na forumu dermatologija sem izvedela za kremo Differin, kupila (le v tujini), se mazala, pa nič. Potem sem v lekarni nabavila Avene losijon za čiščenje in kremo za nego netolerantne kože, prekinila z Differinom, se mazala, pa nič. Zdaj sem končno na pravi poti. Zvečer si obraz očistim s tem losijonom (umivanje brez vode), se namažem z Differinom, zjutraj si obraz spet očistim z losijonom, se namažem s to kremo od Avene,..Ta kombinacija mi Končno ustreza in gre na bolje. Mogoče je to tudi zate rešitev.Ni pa poceni.