Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja do kdaj hranjenje po flaški pred spanjem

do kdaj hranjenje po flaški pred spanjem

do kdaj ste svoje otroke hranile po flaški pred spanjem(čokolešnik,frutolino,gresolino,rižolino)in kdaj ste začele samo z večerjo napr.ob 8.00 večerja in ob 21.30 spanje.

in kaj je do za večerjo.

hvala za odgovore in pozdravite svoje male pikice in pikce

Sin do 2. leta, deklica pa je sedaj stara 1 leto in ima tudi flaško pred spanjem; kako dolgo pa jo bo imela, pa nimam pojma.

Pri nas hčerka leto in pol še vedno pred spanjem popije približno 2 dl mleka po steklenički.

LP

Glede na to, da so vsi trije dojeni, nismo flaške prakticirali nikoli. Najmlajši 6mesečnik je iz tega naredil skoraj problem, saj noče/ne zna piti ne po dudki (kar sicer ne želimo) ne po tisti s kljunčkom. Nekajkrat mu je uspelo po slamici, sicer pa direktno iz kozarčka oz. normalno dobiva vso tekočino z dojenjem. Mleko smo vedno tako uživali v mlečnih izdelkih, skupaj s kosmiči, gresom, polento…. ali pa direktno iz kozarčka ob zajtrku oz. večerji.

raglja

Moja starejša hči je do pribl.enega leta dobivala mleko(in samo mleko, nikoli čokolino ipd., ker menim, da je to hrana in ne pijača…), druga je stara 11 mesecev in še vedno z veseljem zjutraj in zvečer “stanka” dobra dva deci mleka.

pozdravček,
alenka

Moj je star 7,5 meseca, pa ze dva meseca flaške z mlekom al kašicami niti videti noče, torej je zvečer vecerjico po žlički-baby kosmiče, čokolino, keksolino itd, zjutaj pa isto, vse sao na žlico

New Report

Close