Dlačice
Pozdravljeni, malo sem prebiral vaše probleme, ne bom dejal da se z njimi ne srečujem tudi jaz. Moja punca je tudi bolj čustvena kot jaz (ali pa se nočem zaljubiti do take mere kot sem se prvič in sem bil presneto razočaran), res je da ji ne pokažem da jo imam rad…..pa vseeno mi veliko pomeni. Če bi se videvala z drugim bi bil pa takoj ljubosumen. Videz dajem da mi je vseeno, ampak mi ni. Po naravi in karakterju je 1000% bolša od prejšnje, ni pa tako lepa. Me ne moti, da ni velika, da ima malo večjo “rit”… me pa moti ena stvar – po obrazu ima malo daljše dlake, sicer ne zgleda kot moška brada, ampak so raztrsene po licih in bradi, in so malo daljše kot jih 99% žensk ima. Kaj vi mislite o tem?
Nočem je prizadeti in ji o tem kaj govoriti, rad bi pa to na nek način sprejel.
Mahatma
Mahatma,
ljubezen nima predsodkov, predstodki so v naših glavah. Kaj pomeni slepemu lepota? zapri oči in pomisli, kaj je zanj dlačica.
Zakaj se nočeš zaljubiti? Nič hudega, če bošspet žalosten, tudi ljubezen se išče, tukaj jo pa načtno izogibaš.
Ljubezen nikakor ni ljubosumna.
primož
Očitno je, da ne veš točno kaj bi rad s to punco. O ne vem kaki ljubezni se ne da govorit … to je jasno iz tvojega pisanja … Sicer je pa res, da se ljubezen poglablja s časom .. ali pa izgine … :)))
Če pa gremu k temu problemu z dlačicami. Jaz sem tudi ena izmed tistih, ki ima mogoče malo temnejše dlačice po telesu (pa tudi veliko drugih pomanjklivosti imam) … in ko sva z mojim dragim začela (začetek je bil tudi bolj tak … mlahav … ni bilo ravno ne vem kake fatalne ljubezni) in mi je na začetku začel omenjat te težave … sem mu sprva zamerila in me je vse to spravilo v slabo voljo in sem dobila komplekse in bla bla bla (še posebej, ker sem vedela, da je hodil pred menoj z veliko lepšimi ženskami) … In kaj sem naredila? Začela sem odpravljati te težave … kolikor se je pač dalo, da sem se počutila jaz dobro sama s sabo … in da je bil tudi moj dragi bolj zadovljen z mojim izgledom (pa to ne pomeni, da me ima samo zaradi izgleda … ampak, zakaj se ne bi odpravilo kake take pomankljivosti, če se jih da) …
Mogoče začni s to tvojo punco čisto počasi (odvisno seveda tudi od tega, kakšen odnos imata) … ji omeni pač (mogoče tudi malo v hecu) ta njen “problem” in ji svetuj naj uporabi kake depilacijske lističe za odstranitev ali pa da si jih pobeli ali pa kaj drugega …
Lp, Bgv
Jullie, tale nasvet je pa zame kar malce preveč idealističen…Samo v času nore zaljubljenosti smo zmožni na nek način prezpogojno in popolno sprejeti ljubljenjega človeka, potem pa na žalost “udarijo” na plan vse, v bistvu naše šibke točke, ki se tako čudovito zrcalijo v našem partnerju…
Verjamem, da nekoč bo človek zmožen videti in prepoznavat popolnost svojega partnerja. Vendar ta čas še ni prišel, na žalost, vsaj pri večini ne..;)
Mahatma praviš, da jo imaš rad vendar ji tega ne pokažeš. Kakšna škoda. Škoda za tvoje dekle, ker se verjetno ob tebi počuti zelo negotovo in škoda zate, ker se ljubezni ne prepustiš, jo ne začutiš v popolnosti. Verjetno bi lahko zgradila popolnoma drugačno komunikacijo in ti sploh ne bi bilo težko omeniti, da ti njene dlačice na obrazu pa niso najbolj všeč. In ona bi vedela, da ji nisi rekel, da je grda…odstraniš in pika.
Upam, da razumeš kaj sem želela povedati?
Sem pa vseeno dobila vtis, da danes so dlake, juti bo rit in pojutrišnjem višina …in če se bo to zgodilo (ali pa se že) upam, da boš sprevidel, da si lažeš? Ali pa še ne znaš gledati s srcem…?:)))