Najdi forum

Dieta po krvnih skupinah

Zanima me vaše mnenje o tej dieti, oz. ali imate kaj izkušenj z njo ?!
Predvsem me zanima vsaj kakšen jedilnik; sem že iskala po netu, pa ni kaj dosti odziva …

Hvala za odgovore !

Hey Snupy, če nisem prepozna, se mi javi, lahko ti kaj povem okrog tega. LP!

Hey Snupy, če nisem prepozna, se mi javi, lahko ti kaj povem okrog tega. LP!

Pozna,
mi lahko, prosim, poveš, katero zelenjavo, solate lahko jem pri krvni skupini 0.
Za meso in mlečne izdelke mi je jasno.

Miranda

Živjo Mirandas!
Jaz sem krvna skupina a, zato tega žal ne vem. Jaz sem se pred tem držala teh reči, ki krožijo po internetu, lahko ti pogledam, če želiš, ni pa vse pravilno.
Pri krvni skupini a npr.naj človek mesa ne bi jedel(vsaj tako kroži po internetu), pa temu ni tako. Jaz sem imela toliko vprašanj, ko sem prišla k njim, ker so se seveda zadeve razlikovale, ampak sedaj mi je po razlagah gospe vse jasno. Ima opravljen certifikat v prehrani v tujini pri dr.Adamu in ko jo poslušaš je zelo očitno, da ve kaj dela. Kljub temu, da sem krvna skupina a, spet težko pomagam nekomu, ki je ista skupina, ker je tu pomembna še genetika, koliko imaš mišične mase, koliko “viseče maščobe” na neželenih mestih, metabolizem, to vse ti pa določijo tam…..splošna koristna in škodljiva hrana je enaka za isto krvno skupino, potem naprej pa se zadeve razlikujejo.
Če želiš ti te splošne zadeve res lahko pogledam glede sadja in zelenjave, mislim da imam celo nekje še sprintano z interneta, samo se ti opravičujem, ker vse ni pravilno, ne znam pa pomagati kaj odstopa.

Pa samo še to, številke k imenu dodajam zato, ker se mi ne ljubi registrirati, dvakrat pod istim imenom pa ne moreš pisati. Še nikoli se nisem oglašala v forume, pa sem samo poizkusila kako to gre. Ko sem videla kako so se nekatere punce odzvale, mi je izguba časa, da si samo želim nekomu povedati nekaj koristnega, potem pa me “zatolčejo”, da jih posiljujem s svojim mnenjem, pa da sem plačana od tega, pa da sem njihova uslužbenka, pa ne vem kaj še, res se mi ne da ubadati s tem. Že nekaj znancem sem pomagala, ko so videli v kakšnem stanju sem bila prej in v kakšnem potem in še vedno zdaj, in tudi pomislili niso na to. Res pa je da drugače izpadeš, do nekoga ki ga dobro poznaš in ga imaš rad, kot pa do nekoga ki ga ne poznaš pa mu kljub temu želiš dobro.
Pozdravček!

Najlepša hvala za pojasnila.
Saj kar sem našla na netu, sem hotela upoštevat, pa mi ni vse jasno, pa tudi kot krvna skupina 0 ne bi rada kar naprej jedla samo meso, kot priporočajo, ker se po vesti in srcu bolj nagibam k vegetarijanstvu.

Torej mi priporočaš, da se odlasim pri njih? Koliko pa to stane in ali svetujejo tudi kaj po telefonu?

Hvala in lep pozdrav,

pa ne se sekirat, če eni po forumu pljuvajo vsevprek; taki pač smo- omejeni in zaplankani.

Miranda

Ha, ha, si faca!!!Res s(m)o takšni.
Si te čisto predstavljam, res ni bistvo nule v samem mesu. Nekateri so si vse to napačno predstavljali, brali to na internetu, ki res ni pravilno in se po tem ravnali. Pa saj ne moreš tako, ni šans. No, mogoče bi po tem zdržal kakšen res strasten non-stop mesojedec:)))) Vprašanje pa zdravja, kaj bi mu prineslo na dolgi rok.

Pokliči jih (go.Natašo, ona res obvlada prehrano, itak, če ima pa opravljen certifikat v individualizirani prehrani v tujini pri dr.Adamu), kaj te pa stane, tako sem si rekla jaz, potem pa sem videla, da je to to in sem šla v točno to:))) Spet me ni nič stalo, ker mi res ni žal. Uredila se mi je prebava in vse ostalo od kože, teže, zdravja in vsega naprej.

Mislim, da imajo 3 različne programe, jaz sem plačala nekaj čez 100 eur, ker sem hotela čimveč. Tam ti vzamejo meritve, vzorec sline, super, krvno grupo že poznaš….potem že čez nekaj dni dobiš po pošti osnovni program, ko pa dobijo rezultate iz tujine, te obvestijo in ta seznam dopolnijo oz.izpopolnijo. Denar plačaš le enkrat(morda se lahko dogovoriš za plačilo v obrokih, tega ne vem), s tem sem mislila na to, da ti ni potrebno dodatno plačevati še to in to in to, ampak je vse že všteto, tudi ga.Natašino svetovanje in potem mislim da kontrole in mislim da še neka dopolnjevanja.

Pozdravček!

Najlepša hvala za izčrpen odgovor!

Miranda

Ni za kaj…ne morem verjeti, končno ena punca, ki se zna normalno pogovarjati:)))) Mogoče se bom pa nekoč morala registrirati v forum:))))

Lepo se imej!

POzna3, tudi jaz imam krvno skupino A in me zanima tovrstno prehranjevanje. Karkoli sem našla na internetu je vse tako bolj splošno in mi nič kaj ne pomaga, zato bi te prosila, če mi napišeš svoj jedilnik oz. kaj lahko ješ in kaj naj ne bi. Vprašala bi te še ali se res počutiš bolje po takem prehranjevanju oz. če si opazila kakršnekoli spremembe.
Hvala

Ne vem zakaj bi lagala, ne vidim smisla. Jaz se res počutim bolje, ne bolje ampak super. To vidijo tudi drugi okrog mene. Imam konstantno težo, ful se mi je popravila koža (saj mogoče si slišala, da enim puncam npr.akne povzroča čokolada, nekatere pa je ne jedo, pa le-te težave kljub temu imajo, tu se pač pozna, da ni vsaka hrana škodljiva oz.koristna za vsakogar), preoblikuje se ti postava, saj ti s pravilno, tebi prilagojeno prehrano, izgoreva maščoba na delih, kjer se je pač nakopičila z napačno prehrano, ki je sedaj nimaš več in se ti pač maščobne blazinice topijo. Vem da se sliši nemogoče, ampak točno tako to je, sploh če vključiš priporočeno vadbo, to še pospešiš. Jaz imam res veliko energije, to pa zato, ker če ti ješ sebi napačno hrano, se organizem muči, ker te hrane ne more prebaviti, ko pa ješ zase koristno hrano, pa telo ne potrebuje te energije, ker jo z lahkoto prebavi, ta pa ostane tebi. Tudi pri spanju se pozna…ne potrebuješ ga več toliko, vsaj jaz ne.

Meni je bilo tako kot tebi, ko sem prebirala te diete na internetu, to res ni to. Jaz ti lahko napišem, kaj jaz jem, ampak pri tebi to ne bo enako, Hrana ki je zame koristna, je zate lahko škodljiva in obratno. Pomembno je ali si a pozitivna ali negativna, pa vzorec sline(sekretor/nesekretor), genotip, mišična masa, “viseča” maščoba, konstrukcija…zato pa se ta prehrana imenuje individualizirana, pač prilagojena vsakemu posebej.
Tisto, kar menim da ti ne bi moglo škoditi so: jajca, puran, kalčki, por, jogurt, lan, agavin sirup, …ampak spet so tu pomembne količine. Najbrž ti nisem kaj veliko pomagala. Če ti lahko karkoli še povem, z veseljem, ampak te popolnoma razumem, tudi mene je zanimalo največ glede hrane in jedilnikov.
Pozna4

pOZDRAVLJENA

Pozna3, zanima me kje dobim to gospo Natašo, oz. njeno telefonsko številko , tudi sama imam krvno skupino A+, in se mučim s hujšanjem, zato me prav zanima, kaj bi v bistvu sploh lahko jedla.

hvala in lp

http://www.nutrigenomika.info/

Lp, Miranda

imam krvno skupino O, KAJ LAHKO JEM?

New Report

Close