no torej.. nisem še sexal, to je point. star sem 23 in trenutno sem skupaj s punco 1 mesec, ki je stara 19 in pomojem ona že je, zato mi je še bol nerodno.. in ja prihaja ta trenutek, že je skoraj bil (drgnjenje skoz oblačila tak fajn me je jahala da mi je prišlo 😀 ) pač.. naj ji povem da še nisem preden boma zares al kaj naj? ker verjetno bom trdi/neroden in bog ve kaj si bo mislila, hmmm…

Vse je v genih in krvi, zato ne rabiš skrbeti, smao nikar ne hiti in opazuj, ko stvari počneš kako se odziva, če vidiš, da ji paše in uživa nadaljuješ.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Itak že ve, da si devica, brezveze, da se sprenevedaš. Nihče se ne rodi dober pri seksu, prakse rabiš pa ogromno.

Hoj,


Koliko kaj masturbiraš ? Športaš ? Kaj bolj pogosto odkar si z njo ali manj ?
Ok, ker če ti je že prišlo samo ob “drgnjenju”, to pomeni, da bo sam spolni odnos z njo zelo kratek. To ti je pa posledica “over-excitement”, ki pa je lahko posledica prekomernega masturbiranja. Če zraven dodam še nizko vzdržljivost (premalo športanja), je recept za katastrofo popoln.
Vseeno pa sam mislim, da ti, poleg “lačnih oči” in “razmišljanja s spodnjo glavo” pozabljaš na pomembnejši dejavnik kot je tvoja nedolžnost. Ta je varnost. Če si ti nedolžen, potem lahko zagotovo trdim, da nimaš SPB. Če je pa tvoje dekle spolno aktivno oz. je imela (nasplošno)… tipe in če nič ne veš o njeni spolni zgodovini (tudi o uporabi mehanske, biološke, zaščite) – torej kaj vse je počela s fanti,… pač danes so tudi punce postale hujše od tipov, bi bilo škoda, da bi “kakšnega trojanca” dobil zaradi neobveščenosti in lahkomiselnosti. Sicer je pa tvoje življenje.

Namesto, da na svojo nedolžnost gledaš kot breme, glej nanjo kot prednost.

Daj ne bodi neumen, ravno z masturbacijo in nadziranjem izliva se postopoma naučiš z žensko dlje zdržati. Seveda moraš masturbirati metodično in dolgotrajno. Recimo cel pornič 20-25 min, vmes pa spreminjaš intenzivnost in tehniko, enako kot pri ženski, ki je tudi ne nabijaš 15 min na hard, ker tega normalen moški niti nekaj minut ne zdrži, da ne bi izlil.


Recimo, da imaš te razne dihalne vaje, ipd. reči (tantra), imaš pa tudi bolj praktično reč (obroček), da to dosežeš. Pa tudi vse to ima svoje posledice. Seks je pač žal namenjen samo reprodukciji.
Jaz sem vse citiral, sicer pa (v Google):

– masturbation consequences
– erectile dysfunction masturbation

Porniči so pa iluzija, ker se kot eno eden prizor snema več dni (in potem vse digitalno skupaj zlepi v eden prizor). Ostala pojasnila imaš pa nižje.

http://www.alternet.org/story/149766/8_secrets_from_behind-the-scenes_of_a_porn_shoot
http://www.christianpost.com/news/waiting-ex-porn-star-vanessa-belmond-confesses-horrors-of-seductive-porn-industry-brings-porn-loving-men-close-to-tears-with-story-107289/
http://www.vachristian.org/Biblical-Sexuality/The-Dark-Side-of-Pornography-Part-2-Creating-New-Lows.html

New Report

Close