dermatovenerolog

Spoštovani,

27.11. 2005 sem vam že opisala svoj problem. (gre za neko nespecifično vnetje spolovila)

Opravila vse teste pri ginekologinji. (ne pri svoji osebni ampak pri drugi- samoplačniško) Vsi izvidi bili negativni.
Kot kaže bom morala obiskati dermatovenerologa. Kako poteka ta pregled, v kolikšnem času so izvidi, koliko je potrebno čakati spet na ta pregled?
Ali mi napiše napotnico za pregled ginekolog ali osebni zdravnik?
Mi lahko poveste kje v Ljubljani se nahaja dermatovenerolog, na kateri kliniki-naslov.
Sama namreč nisem iz Lj, moj gin. in osebni zdravnik tudi ne, vendar pa bi želela na ta pregled v Ljubljani.
To vnetje mi se vleče že več kot pol leta. Vsega imam že dosti, zato bi čim prej rada dobila zdravila, da se pozdravim in da je tega konec.

Hvala za odgovor.
LP

spoštovani,

predlagam, da uporabit4e telefonski imenik. Dermatveneroloiška klinika kliničnega centra v Ljubljani ima preveč številk in različnih ambulant in dermatologija tudi ni moje področje, zato se bo potrebno pozanimati po telefonu. Tudi načina njihovega dela ne poznam dovolj. Vsekakor so glede okužb kože in spolovil bolj ažurni in široki kot smo na žalost ginekologi, saj imajo za seboj boljšo podporo laboratorijev kot mi. Za nujne preglede se ne čaka, kronične težave pa se praviloma ne označijo kot nujne, vendar menim, da dalj kot mesec dni verjetno ne boste čakali, morebiti le trenutno zaradi prazničnega decembra malo dlje kot običajno.
Napotnico vam napiše katerikoli od primarnih zdravnikov, bodisi osebni splošni zdravnik ali ginekolog. Obe sta veljavni.

mag.Stanko Pušenjak, dr.med.,specialist ginekolog in porodničar Lepo prosim uporabljajte iskalnik! ----------------------------------------------------------------------------------- Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih. -----------------------------------------------------------------------------------

New Report

Close