PO dveh neuspelih ivf postopkih sem čisto na tleh-sedaj pa je partner izjavil, da postopkov ne želi več nadaljevati. NAJ SI NAJDEM DRUGEGA.
iMAM gA ZELO RADA.Ne sedaj je povedal, da rajeskrbi za prijateličene otroke, saj ima ta moža, ki veliko pije, in ženska rabi pomoč.
Ta ženska je njegova bivša, s katero sta se razšla, a na vsak način, ga še vedno želi zraven sebe.
Kaj naj storim?
BOJIM se,dase mi neponovi depresija izred 10let.POskušala sen že vse.pogovor,prošne do obeh,naj pusti, da živivi sama, kot odgovor pa samo to ;mi smo prijatelji-sprejmi ali odidi.

Ko sem partnerjaprosila za pomoč, je bil odgovor_Prijatelji so prvi, njih ne zapostim-če ti to ne odgovarja,lahko greš.
pomagajte,mi prosimmm

Pozdravljeni,

vedno kadar ljudje napišejo, da so storili vse in da nič ne pomaga se zamislim. Ali je v odnosih možno kdaj storiti vse? Pogovor s partnerjevo bivšo vsekakor ni na mestu. Gre za vajin odnos in ga morata reševati “od znotraj” in ne tako, da skušate vi vplivati na moteče dejavnike “zunaj”.
Vas je strah ponovitve depresije in vaših bližnjih verjetno, občutkov krivde.

Depresijo poznate, torej naredite vse, da jo preprečite. Ukvarjajte se sami s seboj. Počnite čim več stvari, ki vam lahko prinesejo zadovoljstvo in predvsem, ki vas lahko sprostijo. Ne zanemarjajte svojih hobijev, dejavnosti, nikar jih ne opuščajte. Oživite stike s prijateljicami. Bodite telesno aktivni. Naučite se sproščanja. In čim več se pogovarjajte s partnerjem. Le tako bosta našla rešitev.

lp

New Report

Close