no mene zanima ali je kdo izmed vas že obiskal kakšno delavnico, na kateri se naučiš spoznati svoje angele in razumeti njihov pomen, ter začutiti njihovo prisotnost v vsakdanjem življenju.

jaz imam namen iti z prijateljico na to delavnico pa ne vem kaj se bo natančno tam dogajalo in kako bo potekalo.

če ima kdo izkušnje naj prosim pove?

to je v lj.

hvala

Pusti se presenetiti!

to je vse!!!!!!!!!! jaz sem pričakovala najmanj eno stran.

no ja očitno je res zanimivo dej povej še kaj.

kje si bila ti? v lj
koliko si plačala?
ali sedaj to uporabljaš kar si se naučila?
no vsaj namigni mi kako je bilo?
prosiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!

Koliko stane ta delavnica-srečanje z angeli?
Se mi zdi, da je to en nateg.
Ljudje so vseh muh polni, zato pazi.
Včasih je en znan par (new age) v Lj. mastno služil na račun naivnežev.

Obstaja , jutri ti sporočim.

kaj obstaja ?
sporoči prosim takoj sedaj sem zelo nestrpna!
prosim povej!!!!!!!!!!!!11

NAIVNOST slovenskih fantov/punc grob 🙂)) Daj, bejba, zresni se vendar!

Joj kako ste nekateri…ne najdem izraza. Če kaj veste, potem to napišite tistemu, ki sprašuje!

Jaz nisem bila na tej delavnici, niti ne bom šla. Bila pa je moja znanka. Plačala je 3.600 za eno delavnico (od 10.h do cca. 14.h). Tam je bilo cel kup peciva, sokov…
Poleg tega je vsa navdušena in bo menda šla še na drugi del, ki je prav to nedeljo nekje v Lj, vendar res ne vem kje, ker se mi podatek ni zdel tako pomemben, da bi si ga zapomnila.
Bilo jih je nekaj manj kot 3o, vseh starosti, delali so nekakšne vaje, ona pa je vsa navdušena, kar žari….

…no, če ji je všeč, zakaj pa ne bi šla? Molzenje denarja? Se mi niti ne zdi, če računate, da je povprečna cena koncertov tudi tu nekje, opera občutno dražja eno kosilo v goistilni pa je tudi tu nekje….vsak se pač odloči kam bo šel in kaj počel.

30 oseb x 3600 = 108.000/na delavnico

Recimo samo 10 delavnic na mesec = 1.080.000 sit najbrž neobdavčenega dohodka.

Koliko stane npr. 30 kg peciva pa recimo 300 l soka? Za vseh 10 delavnic
približno 80.000 sit (bogato računano). “Prireditelju” ostane 1.000.000 sit
zelo na lahek način zasluženega denarja. Za nekakšne vaje….
Pa je res naivnost grob slovenskih fantov in punc.

Nisem govorila o zaslužki predavatelja, ampak o tem, da lahko vsak sam presodi kam bo dal denar

Pa izračunaj koliko zasluži na primer Siddharta z nabitimi koncerti…..

Raje dečkom, ki vsaj nekaj pojejo, kot pa nakladačem. Take bi v Loki svojčas potunkali v Soro, da bi se jim vsaj za hip prikazal nadangel Gabrijel.

Nihče ni omenjal, da ne smete na te ‘delavnice’, le naivnost Slovencev – ki kot kaže nima meja. No ja, saj gremo itak v Evropo, potem se meja prestavi malce proti jugu.

Levinja5, vabim vas na delavnico “Kako na internetu odkriti delavnico z angeli”. S seboj prinesite udobno oblačilo svetlejših barv, pisalo, zvezek, ležalko in lažjo hrano, ker za kosilo ne bomo hodili ven.

Po tej dvodnevni delavnici boste lahko po spletnih straneh iskali sami in učili druge. Delavnica je namenjena tako začetnikom kakor tudi tistim, ki se že kakorkoli ukvarjajo z internetom.

No, malo heca vsekakor ne škodi, kajne draga levinja5? Saj mi ne zameriš?

Zdaj pa zares:

“…Program delavnice:
– Kako zdravimo z angeli sebe in druge
– zdravljenje z angelsko svetlobo
– položaji rok pri zdravljenju z angelsko svetlobo
– zdravljenje srčne čakre
– zdravljenje čustvenih travm z angeli
– čiščenje vezi
– meditacija bele rože
– odstranjevanje oklepa z angeli
– angelsko čiščenje aure
– uravnovešanje ženske in moške energije znotraj nas

Po tej dvodnevni delavnici boste lahko zdravili sebe in druge. Delavnica je namenjena tako začetnikom kakor tudi tistim, ki se že kakorkoli ukvarjajo z drugimi tehnikami samorazvoja.
Kdaj:
31. januar in 1.februar 2004 od 10 do 17 ure v Ljubljani
7 in 8. februar 2004 od 10 do 17 ure v Zagrebu – organizator Zoran Tepurić
28 in 29 februar 2004 do 10 do 17 ure v Ljubljani

Cena: 19800,- sit

Delavnice vodi: Marjetka Novak
Marjetka Novak je “Angel and Ascension teacher”. Končala je svetovno znano šolo “Diana Cooper School of Angels and Ascension”Tečaje vodi v Sloveniji in na Hrvaškem.
Marjetka izvaja tudi individualna zdravljenja in rezanje vezi z angeli….”

Povzeto z linka:

Preberi in se odloči. Lahko se seveda prijaviš tudi na mojo delavnico.
TRR sporočim na mail. Gotovo bi skupaj odkrila marsikaj zanimivega.

Levinja5,
bila sem na delavnici o angelih.
Ker ta tema bolj paše v tematiko DUHOVNOST, ti bom tam napisala kaj več o tem, da ne bodo vsi gruntali kdo je koga.. in koliko mu je za to plačal….
Pokukaj tja.

Groza!
Torej, goljufivci, nategovalci naivnežev so na delu!
Ja pa ste res za potunkat v Soro!
Tajfun tebi bi se pa prilegla ena okoli kepe, da bi tisto auro na policiji iskal!

Znanje o angelih sodi v same temelje krščanstva. Oni so si jih “izmislili”, so sestavni del njihove religije. In potem pride nekdo, vzame iz konteksta stvar s katero ni mogoče zgrešiti (saj je nevidna), postavi ceno 19.800 Sit po osebi in začne opravljati svoj biznis. Zanimivo je predvsem, da večina novodobnih mesij izvira iz nekdanje revščine in poslovnega neuspeha. Ko jim gre res že vse drugo po zlu, kar na enkrat srečajo boga, angela, duha, vesoljca… karkoli že.. in uspeh je tukaj. Se pa vsa ta bitja nikoli ne prikazujejo bogatim in tistim z dobrimi službami…. Niti tisti nikoli ne posedujejo posebnih psihičnih in čarobnih moči. Včasih so ljudje hodili v oddaljene vasice h kakšnemu revnemu samotarju, danes je Slovenija preplavljena s čudodelniki, ki izvirajo pretežno iz najrevnejših delov bivše jugoslavije, tisti bogatejši pa v barakarska naselja v Braziliji, na Filipine….

Ne moti me zapravljanje denarja za svoje užitke, kot pravi Tamara. Kdor ima viška, naj si le privošči. Moti me to, da je večina čudodelnikov v bistvu navadnih prevarantov, ki brezsramno skubejo predvsem revnejše in pomoči potrebne.

Ivy in Srečko, predvidevam, da imata oba izkušnje s temi delavnicami – očitno negativne. Ivy, “new age” je zelo širok pojem. Marsikaj, kar tlačimo v “new age”, je precej starejše od večine tistega, v kar ti verjameš. Živeti po geslu “ne vidim, ne slišim in nisem pripravljen čutiti” se mi ne zdi preveč pametno. Če za nekaj, kar naj bi “obstajalo”, nimaš dokazov, se najprej vprašaj, ali imaš dokaze, da ne obstaja.

Roman, se močno strinjam, da je “VEČINA čudodelnikov v bistvu navadnih prevarantov”, s poudarkom na tisti VEČINI. Vendar se sprašujem, če pri tistih preostalih vendarle ne velja ravno obratno: se pravi, ne da tisti, ki so revni, potem služijo s temi prevarami (nekateri že) le z namenom, da bi prišli do denarja, pač pa morda obstajajo ljudje, ki jim ni mar revščine. Se je pa potem res za vprašati, zakaj potem toliko kasirajo. Vendar tisti preostali, ki niso v tej večini, v glavnem ne odirajo. Je pa res, da si nekateri postavijo svojo ceno. Saj je to v bistvu njihovo delo in za delo je danes človek plačan. Sicer je pa vedno tako – dober glas seže v deveto vas. In za slabega velja prav tako. Nihče ne more na dolgi rok nategovati ljudi brez pravih rezultatov.

Levinja, zelo si nestrpna. Če si toliko let živela brez tega, boš pa še tudi kak mesec dlje. Vse pride ob svojem času. Drugače pa – zadnjič sem izvedela, da moja znanka hodi na te delavnice. Če ne boš dobila zadovoljivega odgovora (v kar ne dvomim), povej, pa jo bom prosila, da obišče te strani in ti kaj napiše.

Ivy, kakšna aura? A ker sem razpisal tečaj za uporabo Googla? 🙂))
Marsikomu bi koristil, verjemi.

no vsem ki ste mi kakorkoli pomagali se lepo zahvalim

naj pa povem da sem študentka da nimam ogromna denarja skoraj nič in da se mi 6.000 ki jih bom plačala na tej delavnici ne zdi veliko to pa zato ker v sebi čutim da je dobro iti na to in da bom v tej dalavnici naredila nekaj za svojo dušo in telo.

no skratka sej če bi šla v soboto ven s prijatleji 6.000 sigurno ne bi bilo dovolj za v diskač in še malo naokoli.

no hvala vsem ki ste mi kakorkoli svetovali in ponudili tudi vaše delavnice, vendar zaupam prijateljici in bom šla kar z njo.

aja za tiste ki pa imate toliko časa da pištete takšne in drugačne komentarje čistitam vam. očitno imate ogromno časa.

lep pozdrav

v nedeljo sporočim kako je bilo.

Naivnežem človek vedno z veseljem malo pokomentira Irenči, pa najsibodo to angelci, hoja po žerjavici, izdelki top-shopa, razne verižne igre in druge potegavščine. Važno je, da od tega bekateri lepo živijo, drugi pa delamo (tudi) zanje.

Jaz pa vsega tega, kar si naštela (Klarisa27) ne bi metala v isti koš. Ne razumem, kaj ima hoja po žerjavici skupnega z izdelki top-shopa ali verižno igro. Si že hodila po žerjavici?

New Report

Close