ali lahko uživam asentro in reductil skupaj?

________________________________________________________ <http://matjer.moj-album.com/>

ne

kakšni so lahko stranski učinki ob hkratnem uživanju?

________________________________________________________ <http://matjer.moj-album.com/>

Pride lahko do serotoninskega sindroma. Na psihičnem področju povzroča lahko vznemirjenje, zmedenost, tudi halucinacije. Na področju živčno mišičnega sistema se kaže s tresenjem, povečanimi mišičnimi refleksi. Na področju vegetativnega živčevja pa lahko pride do pospešenega bitja srca, driske, prekomernega znojenja. V skrajni obliki je smrten.

Sprašujete o Reductilu. Na srečo imate na voljo mnogo drugih ukrepov. Spremembe v življenju so nujne, da boste težo ohranili. Skoraj enake spremembe, morda sprva bolj rigorouzne, pa bodo pomagale telesno težo zmanjšati. Na dolgi rok se torej splača potruditi in si priboriti spremembe v življenjskem stilu, navadah in razvadah.

lp

meni nič ne pomaga, veste tisti vic, ko možakar v gostilni naroči zrezek, poje par zrezkov. NAroči še petega, ga prime, si ga vrže v oči in pravi: na, pizda ti materiNA.(se opravičujem za kletvico, a original ne menjam 🙂 )

No tako so tudi mene oči in se ne morem upret.

________________________________________________________ <http://matjer.moj-album.com/>

Moj nasvet: napišite seznam potrebnih sprememb. Uvajajte eno po eno. Najbolje je začeti zjutraj. Z rednimi zajtrki. Ne uvajajte drugih sprememb, le zajtrkujte. Ko bo to vaša rutina, izberete naslednji korak. Začnite redno kositi. Ali pa uvedite zdrav dopoldanski prigrizek, če je do kosila predolga. Ko bo to rutina, uvedite naslednjo spremembo.
Koraki so lahko tile: redni zajtrki, zagotavljanje treh obrokov, uživanje hrane za mizo in ne stoje, uživanje le domačih sladkarij, uvajanje telesne aktivnosti. Nato preidete na kupovanje bolj zdravih živil v trgovini. Nato omejite dneve, ko se prehranjujete nezdravo. Izmislite si lahko9 nešteto drobnih korakov.

Je pa to tek na dolge proge….srečno.

New Report

Close