darovanje kostnega mozga

Bi/boste darovali ali ne? Zakaj? In tisti, ki ste že bili bodisi na teh sestankih ali morda že v samem postopku, kako je bilo?

Jaz osebno bi bila pripravljena darovat; samo bi prišlo v poštev če bi se lahko darovalo v MB. Ali pa da bi imeli organiziran kak prevoz do LJ, sem takoj zraven. Morda boš tudi ti kdaj rabil pomoč!

LP

Saj, če se prav spomnim včerajšnjega prispevka, so rekli, da je naslednja akcija v Mariboru (potem pa še par ostalih mest). Ne vem pa točno, kdaj….

Hvala za informacijo, nisem slišala da bo v MB tudi. Upam, da bodo dovolj glasno in jasno opozarjali, da ne bom preslišala. Drugače pa vse vas tukaj naprošam da o tej zadevi obveščate. Saj vete več ljudi več ve in sliši.

Še enkrat hvala za informacijo in
LP
Miska

Vmes sem pobrskala po najdi.si, na spodnji strani se lahko prijavite kot kandidat za darovanje, verjetno lahko nekje zraven napišete tudi to, da želite na odvzem v Mariboru (na 24ur.com namreč piše, da so zaenkrat dogovorjeni z mariborsko in izolsko regijo)
http://www.ztm.si/php/grid.php/slovenija_donor/prijava.html?Lang=si

OK, moje mnenje, ki sem pri kaki zadevi tudi precejšen zajec: pripravljena bi bila darovati kri, če pa tam ne bi dobili dovolj matičnih celic, se pa v darovanje kostnega mozga ne bi ravno spuščala. Ko gre za tvoje drage, se pa verjetno ta odločitev kljub neprijetnostim spremeni.

New Report

Close