Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Darovani zarodki

Darovani zarodki

Torej pri tretjem transferju si zanosila… Lepo… Koliko si pa stara? Sama sem že 42 let….

Pozdravljene soborke

Bom tudi jaz delila svojo zgodbo, čeprav ni pozitivna,….:(

V ambulanto neplodnosti sem prvič stopila pred 10 leti. V Slo osem postopkov. Od tega vsi neuspešni razen četri, ki je prinesel plusek, žal sledila abrazija ni bilo utripa.

Po dolgem razmišljanju in želji po otročku sva se odločila za darovan zarodek. Odločila sva se za kliniko Reprogenesis v Brnu., kjer sva bila dvakrat.

Prvi transfer sem imela aprila 2015, dva zarodka, blastocisti, test pozitiven, beta zelo nizka 18,10. Naslednji dan po beti začela krvaveti. Biokemična nosečnost.

Drugi transfer sem imela oktobra 2015, dva zarodka, blastocisti, test pozitiven, med čakanjem bete imam nekaj izcedkov, zvečer en dan pred beto začnem krvaveti, bolečin ni,……krvavitev preneha čez slabe pol ure. Naslednji dan grem preveriti beto, ki je 621. Zopet začnem krvaveti. Čez dva dneva ponovim beto, ki se poviša 939. Še vedno krvavim,…….živčna vojna. Naslednji dan zopet ponovim beto. Med čakanjem bete imam UZ, vidimo eno vrečko,….dobim tudi izvid bete, ki je padla na 225. Dobim napotnico, če bo potrebno čiščenje. Vsaj čiščenje ni bilo potrebno vse se je samo,……:(

Kako naprej ne vem. Nisem več rosno mlada. Vse skupaj je tako sveže. Nekaj mesecev je potrebno, da se telo in srce opomore. Nato bom razmišljala kako naprej,….

Vsem, ki imate svoje škratke čestitam. Nosečkam želim lepo in mirno nosečnost. Vsem tistim, ki se pa odpravljate na pot do svojega zaklada pa želim samo pluske,…..

lp, februar

p.s. Spontanc čutim na vodi 😉 mislim, da se poznave. Drži se.

O februar, objemcek, 🙁
Ko si opomores, se kdaj poskusi. So pa tudi druge variante se, rejnistvo, posvojitev,…ne smes odnehat, dokler ne bos dobila, kar si zelis. Cutim na vodi, da bo tudi vama enkrat uspelo 🙂
Se vidive! 🙂

New Report

Close