Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Darovanje spolnih celic Darovana jajčna celica v Pragi

Darovana jajčna celica v Pragi

Pozdravljeni.

Po 3 neuspešnih postopkih ivf, mi je doktor predlagal Prago. Pri meni je problem folikel, ki je prazen, torej pride v poštev darovana jajčna celica, stara sem 42 let. Na otroku delava že 2 leti, brez uspeha. Partnerjevo seme je kvalitetno.
Zato sva začela razmišljati o Pragi. Mi prosim poveste kaj več o kliniki kam naj se obrnem (kontakt) koliko časa traja, ste se vozili, koliko stane, mogoče povrnitev stroškov…prosim za vaše izkušnje. Čim več podatkov.
Brala sem da je uspeh zagotovljen. To čakanje in upanje me že psihično ubija, čas pa prav tako beži, saj bom kmalu dopolnila 43 let.
Hvala vsem za nasvete, vaše odgovore, mi bo v veliko pomoč in žarek upanja.

Spoštovani,

Znana klinika v Pragi je klinika Pronatal. Najbolje je, da se za vse informacije obrnete neposredno na njih.
Če je vaše stanje indikacija za darovano celico, kot je npr. prezgodnja menopavza pred 40. letom starosti, potem mora diagnozo potrditi konzilij za OBMP tam, kjer se zdravite. Nato pa gre vloga v potrditev na Državo komisijo za OBMP. Na podlagi tega ste upravičeni do povračila stroškov zdravljenja.
Če te odločbe nimate, sami plačate vse stroške.

Lepo pozdravljeni

prof. dr. Bojana Pinter, dr. med. vodja darovalskih postopkov Ginekološka klinika, UKC Ljubljana Informacije o darovalskih postopkih na tel.: 01-522-6074 (od 9h do 12h) E-pošta: [email protected] Spletna stran: http://www.reprodukcija.si

New Report

Close