darilo za 9letnico

Za 9letnico iscemo primerno darilo – roj. dan.. Zelo rada bere knjige – kaj primernega?
Hvala za pomoc!

Hja, obstajajo zares luštne, zabavne oz. “smešne” vsebine, pa take bolj resne, poučne z zanimivim in humornim načinom pripovedovanja, pa take razburljivo identifikacijske z odraščujočimi otroci, pa tiste s sila napetimi zgodbami, kjer do zadnje strani “ne moreš” predvideti konca, pa vse do tistih, ki so “hit”… In vse to za prav toliko stare frkoline in frkolinke. A kot nalašč, žal, se ta hip ne spomnim nobenih “pravih” naslovov.
Upam, da dobiš od drugih konkreten namig, predlog.
Do takrat pa lahko prek spleta malce pobrskaš za založbami, recimo od Mladinske knjige (Emka, Svet knjige), založba Kres, Orbis itd., pa recimo pod kakšno knjižnico, toliko, da preveriš ponudbo, dobiš idejo itd. Drugače pa pot pod noge in če si iz LJ., ti priporočam obisk oz. ogled:
– v Založbi Karantanija (BTC, hala A), kjer so cene najbolj ugodne. V primerjavi z drugimi knjigarnami lahko tu za majhen denar nakupiš zajeten kupček lepih knjig. Povrh vsega znajo zaposleni svetovati brez (meni zoprnega) vsiljevanja.
– v Felix-u (Kompasov podhod pri Trdinovi oz. Mikolšičevi), ki ima pravzaprav identično ponudbo kot Karantanija, le cene so malo višje
– v Vale Novak-u (v City Park-u in na Wolfovi v Centru), kjer znajo prijetno presenetiti
– v Konzorciju pri Nami, kjer se marsikaj dobi, le cene so opazno višje…

Če se ne boste odločili za knjigo, se odločite za igro VSEVED. Odlična igra. Ki se jo lahko igrajo tudi starši.

Nati

Velika knjiga vprašanj in odgovorov – založba UČILA. Pred novim letom je bila znižana. Ne vem, če je še. Zelo poučna in zanimiva.

Sama sem hčeri (9 let) kupila knjigo o spolni vzgoji, ker jo je že začelo razganjat

New Report

Close