Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja darilo za 2. rojstni dan

darilo za 2. rojstni dan

Pozdravljene!
Ima katera kak dober predlog kaj kupiti za darilo fantku za 2. rojstni dan? Vesela bom vsakega predloga 🙂

Naš je imel v petek 2 leti in je med drugim dobil tudi vlakec Tomažek v katerega vstavljaš plošče in igra različne melodije. Z njim se zelo rad igra. Prav tako je bil vesel knjigic o Krtku, ki ga zelo rad gleda tudi na DVD-jih in kompleta bobnov s činelami in spremljevalno glasbo ob kateri tudi pleše. Naš je pravi mali glasbenik, saj ima ful rad glasbo in vse kar ropota. Ob teh bobnih je plesal do 11.ih zvečer in imel pravi mali koncert s plesom in petjem. Je pa odvisno od otroka kaj ga zanima.

tu je link do bobnov:

klikneš zelo ugodno – baterija bobnov

Odvisno od tega kaj že ima in koliko lahko stane
npr.
– Lego kocke DUPLO
– avtomobilček kovinski, ki se mu lahko odpirajo vrata,
-žoga

jaz sicer navijam za bobne, samo moj dragi pravi, da se usmili staršev 🙂. kaj pa ksilofon? zadnjič sem v baby centru videla takega lesenega.
lp

Bager, traktor, smetarski avto, vlak…, karkoli na to temo. Zelo v redu, če se da kaj razstaviti (mislim tako, da so si proizvajalci zamislili, da se da razstaviti, to da mali razstavi tudi tisto, kar se ne da, je jasno 🙂, ali pa, da je za v peskovnik.

Srečno.

Moj je dobil okoli 10 meseca en tak avto, na katerega se lahko usede in ga porivaš (ali okoli volana daš vrvico in vlečeš) in ga lahko rine tudi sam ne da bi bil preveč sklonjen. To je igrača, ki je zakon ves čas (15 mesecev je star zdaj) in jo res priporočam.

New Report

Close