Najdi forum

Punce pomagajte mi prosim.

Imam namreč ljubimca, s katerim sva skupaj že skoraj leto dni. Oba sva poročena, zraven pa se še dobivava.

Rada bi mu nekaj podarila za novo leto, pa ne vem kaj, ker nočem da bi mu doma žena kaj komplicirala.

Razen če mu kupim nekaj, da bo imel v pisarni.

kaj mislite, pomagajte mi prosim.

lp

Bolje, da ne komentiram :-))

spet enanedokončana tema .-)

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Saj ni treba, da ostane materialni spomin – naj bo kaj prijetnega za doživet, lep spomin, čutni užitki,… Jaz sem bila npr. zelo vesela darilnega bona za kopanje z masažo… Še bolje bi bilo, da bi si kaj podobnega lahko privoščila v dvoje, a žal!

Upam, da bo pomagalo!? LP

Ja si pa korajžna,sej te bojo raztrgal-moralizerji namreč.Svetujem ti kakšen CD.

Provokacija ?

Če imaš ljubimca, potem ga že toliko poznaš da veš kaj mu ugaja, kajne ?

Sicer pa res, škoda besed…..

a za možeka že maš darilo??

Ta tema prevladuje na forumih. Si jo dala tudi na forum Prehrana?

Jah, kaj je pa lahko lepšega, kot to, da ga presenetiš in ga nenapovedano obiščeš na božični ali novoletni večer. Po možnosti takrat, ko bo s svojo družino pri večerji.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Darilo njemu? Zapusti ga in se posveti svoji družini, on pa svoji. Dala boš darilo sebi, svoji družini, njemu in njegovi družini. Na začetku bo bolelo vendar konec je največkrat srečen. Verjami! Ne govorim v prazno!!

Marko to le je bila super ideja.Ker preveč ne smemo moralizirat,da ne bomo že preveč predvidljivi,ko pa se je težko vzdržati ob tej temi…

malo pozno, ali ipak… če bi se toliko trudila za svojega moža, ljubimca ne bi rabila – butara …kaj imajo ene probleme …

men se pa zdi, da tisti k se najbolj ‘ven meče’ kok je SREČEN, ma še največ težav. pol se pa skriva za takimi in drugačnimi plehkimi komentarji.

Tega pa res ne razumem, toliko moraliziranja okrog te teme. Pa zakaj ljudje božji!

Pa jaz skorajda ne poznam človeka ki bi bil srečno poročen, in v čem je zdej štos dragi moji, zakaj toliko moraliziranja.

jaz bi mu podarila, kaj takega da lahko doma tudi pove, da je dobil kot službeno darilo, kakšno knjigo, rokovnik, flašo, svinčnik, okvir za sliko, kaj takega….

Draga Urša,

jaz bi ti z veseljem svetovala, pa sem z povsem drugega planeta kot ti.

Ja, upam, da je dobil res nekaj posebnega.

LPS.

“Srecno porocena”, ce se le da se zadrzi taksnih direktnih komentarjev, sploh z raznimi dodatki v smislu Butara. Ce ne znas svetovati pojdi raje stran in se ukvarjaj s svojim srecnim zakonom. Lp,

Mislim, da smo od tele urse že brali takale poste-kaj podariti ljubimcu? A imaš novega al kaj?

Ni dolgo tega, ko srečam znanko, ki je bila vseskozi srečno poročena in polna nasvetov na temo dobrega partnerstva in seveda zagovornica večne zvestobe ter nasprotnica ločitev. Še vedno je vse enako … le mož je drugi – 10 let mlajši, trenutno še v fazi iskanja samega sebe. Prav nasmejala sem se.

New Report

Close