Danes je
zadnji dan tega leta, ki nam je prinesel toliko solza, žalosti in bolečine, ki je ne more olajšati nobeno zdravilo. Dan, ko z željo v srcu hrepenimo po tem, da bi ga praznovali s svojimi najljubšimi – našimi zvezdicami in jih v novo leto pospremili s poljubi in željami, da bi z njimi dočakali prvi zobek, prvo besedo, prvi korak, prvi rojstni dan in vse naslednje….
Želim si, da bi z današnjim dnem lahko zaključili to boleče in žalostno poglavje našega življenja, tako enostavno kot se zaključuje leto. Obenem pa vem, da so to le želje, ki so drugačne od resnice, zato vam drage prijateljice, ki ste tu vedno kadar vas rabim in tako kot jaz v srcu nosite bolečino in žalost, posvečam tole:
Tako ljubeče naj usoda
stke Vam dneve v novem letu.
Skrbno trenutke naj izbira,
previdno naj poti ubira…..
Za prihajajoče leto Vam pošiljam
eno zvezdico za srečo,
eno za smeh, eno za iskrice v očeh.
Skratka, vse zvezde neba
naj se Vam spustijo v dlan
in Vam polepšajo dneve v letu 2008 !
Moji punčki in vsem ostalim zvezdicam pa želim, da se imajo lepo kjerkoli že so.
Vsako novo leto prinese nova spoznanja in nove izkušnje. Z vsakim letom zopet bolj pogumno stopam naprej. Letos se že poskušam veseliti in celo prebrati kakšen novoletni verz čeprav mi je skoraj brez veze. Celo stanovanje sem okrasila in se poskušala veseliti z ostalimi. Nekako sem otopela a menda sem na pravi poti.