Najdi forum

Da ckneš…čeprav sem kriva sama

Ful mi je hudo…ampak v dreku sem zaradi sebe in nikogar drugega. Zaljubljena v poročenega moškega z družino…tudi jaz imam moža in otroke.

Od začetka neprestani maili, klici, slikice..lepe besede o ljubezni in čustvih…potem se je zgodil seks. Od takrat je mrknil. Nič več mailov, sms-jev, klicev…ko ga kličem se sploh ne oglasi, če pa se že…se hitro izgovori, da ima grozno napeto v službi in me bo poklical nazaj…ampak me nikoli. Za trenutek se počutim bolje, potem pa z vsako uro, ko ni klica nazaj slabše. Ko je po seksu odhajal od mene ni prav nič kazal, da bi bilo kaj narobe…pravzaprav sem imela občutek, da nikakor ne more stran in sem bila jaz tista, ki ga je priganjala, da se ločiva.

Trenutno imam mrk v možganih, le-ti so odpovedali, delujem na čistem avtopilotu. Po svetu hodim kot robot….se smehljam…a globoko v sebi me trga in jočem.

Ne vem kaj naj naredim, ker sem resnično zaljubljena…o njem sanjam z odprtimi očmi.

No zdaj pa lepo počasi preberi svoj sestavek, besedo za besedo… ni vrag, da ne spregledaš.

Daj skuliraj se in pusti ga pri miru. A še nisi ugotovila, da te je hotel le v postelji izprobati, sedaj pa ko je dobil kar je hotel se te izgogiba.

je že cajt

Samo dobrohoten nasvet…. čimprej pozabi….. čimprej v stare tirnice….. če nisi opazila/kar najbrž nisi/ njemu ni pomenilo več kot to, da “te je dobil”….potem je čar osvajanja minil….. moški so lovci…. upam, da ti čimprej uspe…. pozabila pa najbrž ne boš nikoli…

kaj ti ni jasno?? če bi mu seks s tabo bil dober bi se vrnil po še. Ti pa malo butni z glavo v zid pa ti bo vse bolj jasno -to kar ti zdaj ni.

Zdaj ali je hotel od tebe sam seks ali pa ima občutek krivde ki je prevaral ženo

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

ampak…mogoce je ni imel namena samo dobiti in poseksati….lahko pa da je bil seks zanjga slab in zdej ni vec metuljckov mu je pac vse dol padlo in se zato izogiba….

Sem zenska in sem tocno isto naredila z enim fantom, oba samska, on hud za popi…., seks povprecen, kr neki, ne tisto kar sem pricakovala, brezveze in me je minilo, ceprov hud za pogledat je pa se danes

Čimprej predlagaj možu, da naj se loči od tebe. In naj vzame s seboj otroke!!!

Eh, najverjetneje gre za tipčka, ki si mu bila že stota v vrsti. Išče samo bejbe za seks, ko dobi, pa čau. Ti ljudje niso slabi, so krasni kolegi, za ženske pa živa groza. Tako da si ga čimprej izbij iz glave, vzemi to kot dobro šolo (če je to vse, je bila še poceni) in se posveti spet možu.

Jaz sem se z enim takim poročenim tičkom dobivala na kavicah in čveku slabo leto dni, vsaj enkrat na teden sva se videla, klical me je skoraj vsak dan ali mi je poslal vsaj kak sms. Jaz sem mu vnaprej povedala, da s poročenimi jaz nimam nič, on je vnaprej povedal, da se ločil ne bo nikoli. Je bil pa isti kot ta tvoj – okrog ženske se je sukal, dokler je ni dobil v posteljo, potem ni bilo več zanimivo oziroma se je bal komplikacij (točno takih, kot jih predstavljaš ti – da se ženska zaljubi in potem trapa). No, tale moj poročeni tiček je potem po letu dni počasi odnehal, zdaj se občasno še slišiva, ampak verjamem, da sem jaz od njega imela veliko več kot kaka naivnica, ki je šla spat z njim.
Ja, očarljivi pa so in znajo zasukat žensko, mamico jim. Samo mene je škoda za ljubico, pa tudi prezahtevna sem. Jaz hočem celega moškega, ne samo drobtinic.

Hm, jst bi pa rekla, da ne da te je samo izkoristil….ampak da si mu bila res všeč, saj si napisala, da ni hotel oditi….pomojem je bolj problem v tem, da je imel po vsem tem verjetno slabo vest, da je šel s tabo. In to ga zdaj žre, verjetno se mu smili družina, ker jih je izdal in si je obljubil, da nikoli več…zavedal se je, da je storil napako in da je bolje, da zdaj odneha.

Po svoje te razumem, ampak vseeno malo premisli, glede svoje družine in če ni morda bolje, da se to konča in da se potrudiš pri družini oz- pri možu. Če pa ti mož ne odgovarja in če ga ne ljubiš več, potem razmisli tudi v tej smeri, kako bo za naprej.

Vsekakor ti želim, da boš našla v življenju tisto, kar iščeš.

Tale je tiste vrste, ko bi se zaradi enega seksa prelomil in ko ga dobi, frči stran kolikor je dolg in širok.
Jah nič, spomni se na družino, če ti kaj pomeni in vbij si v glavo, da je šlo zgolj za seks in nič več. Ne kliče te več, ne piše ti več, izgovarja se – vsaj trije pogoji so, ki kažejo na to, da je dobil, kar je želel in da ne želi imeti več opravka s teboj.
Tista, ko praviš o občutku, da nikakor ni mogel stran od tebe in si ga ti priganjala, je pa samo del taktike. Ker ga klicariš itd., je njegov ego še bolj izpopolnjen in visokoleteč.

________________________ *Če srce čuti, ni nič prehitro*

Pozabi in to takoj. Ne kliči ga, ne piši mu, skratka zbriši ga iz svojega življenja. Na začetku ti bo težko, ker razmišljaš o njem, vendar dlje kot ga ne boš videla in slišala, lažje ti bo. V enem letu bo čisto mimo.
Posveti se rajše odnosu z možem, skušaj ugotoviti, zakaj si ga preverala oz kaj pri vama ne štima.

Sama sem bila na istem, samo obratno. Partner, otrok, rutina, kar je pripeljalo do tega, da sva se z drugače bežnim prijateljem, ki mi je bil od nekdaj oh in sploh, jaz pa njemu, zbližala in prevarala sem partnerja. Drugače mi ne bi bilo žal, vendar pa je bil seks tako slab, da nisem mogla verjet. Sem mu dala še eno priložnost, bilo je isto, zato sem zadevo zaključila (tako kot jo je tvoj ljubimec).
Posvetila sem se odnosu s partnerjem, je sicer boljše, vendar pa mislim, da dolgoletne veze in otroci prinesejo posledice partnerskemu odnosu, ni več vznemirjenja, zato se dogaja kar se dogaja.

Srečno!

neki me pa res zanima, s kakšnimi ljudmi ste to poročeni, da nič ne opazijo, ko vzdihujete in jokate za svojimi ljubimci/ljubicami? Meni se zdi logično edino to, da vaši partnerji počnejo isto in so zaradi ljubega miru in ekonomskih koristi tiho? Ali se morda motim?

Preden pozabiš na tegale serisjkega lovca, naredi še eno zadevo: pojdi se testirat na spolno prenosljive bolezni. Če sta počela to brez kondoma, potem zagotovo to počne brez kondoma tudi z vsemi drugimi, ki se dajo dol z njim, in je z veliko verjetnostjo tudi prenašalec kakšnega sranja.

Testiranje te bo še najhitreje streznilo.

A sem preveč firbčna, če te vprašam, kako dolgo se ti že ni oglasil?
Mogoče pa niti ni take panike, samo ne pritiskaj nanj.

Vem. Če bi te skenslal bi jokala tri dni, potem bi bilo boljše. Tudi ignoriranje se da preboleti, boš videla.

No, se mi je zgodilo podobno nekaj mesecev nazaj. Le, da sva bila oba oz. še sva ne vezana. Bilo je krasno nekaj dni, potem pa sva seksala in nato…………..mrk. Se ni več oglasil, nič od nič. Jaz ga tudi nisem klicala. Je pa bilo enako, ko sva se tisto noč poslavljala sem imela občutek, da se mu je zelo težko posloviti.
Zdaj sem že nekoliko prebolela, vendar še vedno zelo veliko mislim nanj. :((

težko posloviti?
prej bi rekla, da tip ni vedel, ali bi rekel, ej bejba, to je to, ne pričakuj kaj drugega od mene, ali bi raje kar po francosko sp***dil in je raje po francosko sp***dil

New Report

Close