Najdi forum

D-DIMER

POZDRAVLJENI!

Ker sem že po naravi zelo paničen človek vas prosim za vaš nasvet, saj mislim, da se mi bo kar zmešalo od črnih misli.
Pred enim tednom sem imela zelo močno bolečino v levi nogi, noge nisem mogla premikati, ni pa bila otečena in ne boleča na dotik.(naj omemnim še to, da sem isti dan bila na službeni poti, ter neprekinjeno vozila 5 ur). Prav tako sem teden dni prej imela vnete oči. Ker pa je moj osebni zdravnik hotel izključiti GVT me je posal na urgenco, kjer je tset D-DIMER bil pozitiven 379, vendar je ultrazvok GVT izključil. To sredo sem dala kri in vodo, danes je prišel izvid:

Sedimentacija 24
levkociti 14
D- DIMER 370
ter rahlo povečan holesterol

Ostalo je bilo vse v mejah normale.
Moj zdravnik pravi, da ni nič posebnega , da ta D-dimer ni nič kaj posebnega , prav tako ne sedimentacija, ter da ni nobenega razloga za strah. Naj povem, da sem na urgenci dobila Votaren. Kako naj izboljšam krvno sliko oz. levkocite! Naj vam še povem, da sem brez volje in življenske energije.

Mene pa je res zelo strah , saj sem stara 38 let, mama 10 letne hčer, prav tako pa sem izgubila zaradi raka že očeta in babico.

Hvala za vaš odgovor!

Spoštovani!

Za trombozo trenutno ni prepričjivih znakov.

Levkositi in sedimentacija (če niste kadilka) lahko kažejo na prisotnost bakterijske infekcije nekje v telesu. T ose z ozdravitivjo popravi samo od sebe.

Počutje je lahko odsev vaše bolezni, ali pa se pojavlja dodatno kot anskioznodepresivan motnja.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

New Report

Close