Najdi forum

ČUSTVENO ZLOMLJENA-2

Lep pozdrav!
Julija meseca sem vam pisala in prosila za vaše (zelo spoštovano in cenejno) mnenje o problemu z naslovom ČUSTVENO ZLOMLJENA.Šlo je za ljubezenski trikotnik, iz katerega sem bila žal izključena in razočarana. Stvar se je ponovila. Spet sem si to dovolila,in ostala spet sama. On je spet z njo.Odločila sem, da prekinem stike.ASem dovolj zrela, da bom razočaranje prebolela.
Sprašujem vas, ali je možno da moški ostaja pri ženski, čeprav se ob njej počuti neljubljenega, čeprav se zaveda da se ona igra z njim, čeprav mu on akrade vso zasebnost( ne mara njegovih prijateljev, družine), čeprav je njej še vedno do bivšega.In čeprav je on začel nekaj čutiti do mene.Je mogoče ostajati pri tej ženski? Ostaja z njo, ker je navezan in se je navadil na tak način življenja, je nezrel za tako odločitev ali me je ves čas le obračal okoli prsta in ves čas ieml rad le njo?
Hvala
upam,da se vam moj problem ne bo zdel nepomemben

hvala za odgovor. Mislim, da bi bilo prav odgovoriti na vsako težavo, četudi se vam ne zdi pomembna.

Spoštovana Bionda,
včasih se tudi v računalnik prikrade škrat in poje že napisani in potrjeni odgovor,tako, da bom zdajle vnovič poskusil.
Zdi se mi nelogično, ča bi nekdo, ki ga partnerka ne ljubi,ki se z njim le igra in mu krade zasebnost, pri taki ženski vzdržal, če ga ne bi k njej vlekla kakšna bolj zaželjena lastnost.Poskusite ugotoviti, kaj mu ona nudi in se tega naučite za prihodnjo zvezo, saj te ni več smisla krpati.Dobro si oglejte, kako vaše prijateljice obdržijo svoje partnerje , vsaka tuja izkušnja vam bo dragocena, seveda pa je treba “recepte” malo prirediti. Imate še obilo časa!

nova
Uredništvo priporoča

najlepša hvala za dogovor in se operavičujem, če sem jezno odreagirala

New Report

Close