Najdi forum

čustveno in fizično varanje

Zanima me, če so razlike v spolu glede mnenja o čustvenem in fizičnem varanju.

Prepostavka: Oprostili bi oboje, kaj bi bilo lažje oprostiti…

Bi ženske tolerirale, da bi bil mož z vami prijazen, vse bi laufalo, med tem da bi vedele, da je čustveno drugje, vzburja ga druga… Vse ostale stvari ki vodijo v seksualno potešitev pa opravlja z vami. Vendar pa bi bil z vami dober in zaupen prijatelj, vseeno bi vam dajal občutek, da mu pomenite veliko.

Bi moški tolerirali… če bi bila ženska na žuru, šla v popolnoma fizični seksualni odnos z nekim moškim in bilo bi izključno le to, one najt. Kako bi se odzvali, da bi v strip klub hodila gledat moške in potem prišla k vam v posteljo? Seveda bi bila z mislimi še v klubu.

Ne ve ,če sem dilemo postavil aprav, bom kasneje povedala iz česa izhajam… gre namreč za nek pogovor, kejr smo naleteli na ti dve področji – čustveno in fizično varanje in če je mogoče živet s tem.

: Bi moški tolerirali… če bi bila ženska na žuru, šla v popolnoma fizični seksualni odnos z nekim moškim in bilo bi izključno le to, one najt.

Si nora?

: Kako bi se odzvali, da bi v strip klub hodila gledat moške in potem prišla k vam v posteljo? Seveda bi bila z mislimi še v klubu.

To pa ni nic posebnega.

Tomaz

No, no, Tomaž…..gre po mojem za dejstvo, da bi ti VEDEL in opazoval, kako ona sanja o tistem v klubu, da si pravzaprav zamišlja drugo situacijo med ljubljenjem…no?

nova
Uredništvo priporoča

… da je čustveno drugje, vzburja ga druga… Vse ostale stvari ki vodijo v seksualno potešitev pa opravlja z vami. Vendar pa bi bil z vami dober in zaupen prijatelj, vseeno bi vam dajal občutek, da mu pomenite veliko…

To zame ni partnerski odnos. Če je čustveno drugje in ga vzburja druga, kaj bi potem sploh še počel s teboj?!

V drugem primeru gre bolj za fizično varanje in se mi zdi- ali se pač motim-da je bolj značilno za moške. In to bi tolerirala, če bi se zgodilo enkrat (ok, verjetno bi se potem se drugič, ampak vseeno bi zaupala) ter če partner po tej noči ne bi vedel ničesar o punci. Došlo i prošlo. Pa še pijan bi moral biti:)

V osnovi sem proti varanju, ampak v današnjem času je bolje, da si vedno pripravljen na to. Skušnjave so povsod in edini način je, da se jim poskusiš izognit. Ker vedno pride trenutek slabosti.

Načeloma se mi pa zdi, da je pomembno, da se par že v osnovi odloči kje so meje. In če nekdo tolerira vse to, kar si napisala zgoraj, potem se mi ne zdi s tem nič narobe.

Prava rec. Neka moja ex- je rada zahajala v disko, meni pa je to odvratno. Tako je sla zvecer v disko, po disku pa se je prisla pogret k meni.
Pomembno je tisto, kar zenska pocne; ne tisto, o cemer razmislja ali fantazira.
Tomaz

….dosti moških vzburja misel na druge ženske, samo nekateri to nočjo priznat, ker če bi to priznali svoji dragi, mislim da bi vse skočile u luft! Sanjarjenje pa še ni prepovedano..in so zato raje tiho. Isto velja tud ža ženske. Ali je to zdej varanje, ne vem, odvisno..za nekatere je tud to.

Ma vi ste nori… pa kaj bi pocel nekdo z zensko/tipom, ce sanja o nekom drugem?

A ste po 40 let stari, da bi toleriral fizicno varanje? Sicer pa…ce se mata dva rada, se spostujeta in vse kar sodi v eno lepo zvezo, ne verjamem, da se sploh lahko varata…ko je nekaj narobe pa… ampak taka zveza se ne obdrzi, al vsaj eden, ce ne kar oba trpita v njej.

😛

Pod nobenim pogojem ne bi tolerirala, da bi bil moški čustveno drugje, da bi ga druga vzburjala, da bi si želel bit z njo, ne pa z mano, ipd. Partnerstvo jaz enačim z ljubeznijo in če tega ni, nimava kaj iskati skupaj.
Pa tudi fizičnega varanja ne bi tolerirala pod nobenim pogojem. Če prevara, naj mi ne hodi več nazaj.

Če je partner čustveno pri drugi osebi, bodite prepričani (Tomaž,…), da se do vas no bo vedla tako kot bi se v nasprotnem primeru. Vse je drugače. Kar se pa tiče tega….

Bi moški tolerirali… če bi bila ženska na žuru, šla v popolnoma fizični seksualni odnos z nekim moškim in bilo bi izključno le to, one najt….

Problem je že v tem (toleriram vsekakor ne tega), ker kako boš pa ti dejansko vedel, da je pa ona res bila smo fizično. Ker ko enkrat to naredi, potem ni več zaupanja in ne veš več kaj v resnici čuti. Misli ti uhajajo na vse strani.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

New Report

Close