čustvena praznina

Pozdravljeni, ob prekinitvi dolgoletne razmerja, ki je bilo zame izredno pomembno, saj mi je dajalo veselje, srečo in zadovoljstvo ter mi omogočalo zadovoljitev potreb, čutim veliko žalost in predvsem zadnje čase veliko čustveno praznino, ki je ne znam potešiti kljub temu, da imam kariero in zanimivo službo.
Stara sem 32 let.
Hvala!

Spoštovana Lili,
čustveno opraznino po minulem razmerju bo zapolnilo le novo razmerje.Pazite , da boste dobro izbrali, ker kasnejše reklamacije običajnio ne delujejo.

Moje mnenje pa je tako,da je to normalno prehodno obdobje, praznina, mislim, ker je bila navada, da je bil nekdo vedno zraven.

Pred skokom v novo zvezo bi predlagala, kakšen hobi, kaj , v čemer ste lahko sama s sabo, ali pa primerno temu, druženje s podobno mislečimi.

Šele ko se naučite živeti sama s sabo, bo čas za drugo razmerje. V drugo razmerje iti samo zaradi praznine, ki je nastala, se mi ne zdi smiselno, ker se to praznino lahko zapolne na druge načine.

Ne bo lahko vendar bo treba to stanje premagati kot je že rekla alenka. Meni se je zgodilo isto in še vedno ni čisto minilo. Delo, druženje z ljudmi, hobiji, šport, vse kar odžene misli je pravo zdravilo. Šele ko bo šlo vse že močno v pozabo boš zrela za kaj novega.

New Report

Close