čudn okus…

Halo folk!
Imam eno pomanjkanje izkušenj zato morm neki vprašat.. A se pri ženski mucki ful pozna na okusu če se npr. umije zvečer in jo ti šele nasledn popoldan dobiš v usta??? Moja trenutna punca je ful privlačna in imava spolne odnose pa bi se rad še mal z jezičkom igral z njeno mucko sam fuuul čudn “diši” pa tud okus je bedn…

Če se punca umije en ali dva dni prej, ne more biti nič narobe. Predvidevam, da gre za t.im. Vešpov Lump harveizem. Čuden okus in vonj se pojavi ob napačni prehrani, kakor tudi zaradi slabih ocen v šoli. Vedno priporočam ananasov sok. Če ne bo pomagalo, jo pa oralno zadovoljuj, ko bo imela beli tok. Ne samo, da ženskam takrat zelo ugaja, tega vonja in okusa ne boš takrat zaznal. Pa veliko užitkov!

Poznam to ja, bad:))) Umit si jo more direkt pred spolnim odnosom če hočeš da bo dober feeling:))

LP, miki

Se mi je zdel da bi bla najbolša rešitev umivanje pred odnosom;)
Em…kdaj pa je ta beli tok??

Tud na enmu drugmu forumu sem zasledila nekaj o čudnem okusu in vonjavami. Baje, da je en tip seksal z neko žensko v svojem avtu in ga je potem(avto) naslednji dan ves dan zračil, ker je v njem tako smrdelo. Po moje to skor ni možno, razen če se ni ženska umila že kaka 2 tedna.
Prov je, da se oba umijeta pred spolnim odnosom, ampak če je taka nuja, ne morš kar prekinit, pa rečt:”Dej, greva se prej umit” A ni to mal bolano?
Sej nimajo sam ženske čudnega okusa, pa po moje to sploh ni od prehrane odvisno, ampak čist od vsakega posameznika.
Ne vem kaj naj ti svetujem, pa pejta se skupaj tuširat, pol pa naprej…sam če to delata večkrat na dan, se ne bosta mogla stalno tuširat 🙂

Jest sem pa poznal eno punco, ki mi je pripovedovala o svojem tipu, kakšen pacek da je. Je rekla, da je imel tako umazanega, ma tako nagravžno grdega, da je morala rokavice nataknit, če ga je hotela dat u usta.

nekje sem brala , da na vonj vpliva prehrana, bejbe naj bi jedle dost sadja in pol je kul,…baje pa tud pri antibiotikih spremeni vonj……tok se spomnem:-)
LP

Nej se mal več umiva, pa bo. Pa jogurte nej je (LCA), da ne bo bakterij (Pušenjak)

Imaš prav, tudi moja soba je že precej smrdela. Potem te nekaj časa vse mine, lizanje pa sploh. Umivanje je zakon.

VIC: Gost vecerja v restavraciji in ga prime na WC, pride do pisoarja in zraven njega stoji tip brez rok, ki se na vse pretega trudi spravit tica iz hlac. Ko opazi nasega doticnega gosta rece: ” Gospod, a bi mi lahko..khm…no mi ga pomagali vzeti iz hlač?”. Gostu se model zasmili, brez rok itd… in mu odpne hlace in potegne penis ven, un zacne scat ta pa gleda kaj drzi v roki, cel penis je poln krast, posut z nekimi belimi pikami, mazolji, malo zagnojen in ful smrdi. Ogabno. Pospravi mu ga nazaj v hlace in vprasa: ” Ej sorry ker sprasujem, ampak kaj pa je narobe s tvojim penisom?” Model pa da roke nazaj v rokave in rece: “Ne vem ampak jaz se ga rajse ne dotikam!”

lp ajs

Če je vonj res neznosen bi bilo morda dobro, da bi šla h ginekologu. Včasih je slab vonj in s tem tudi okus posledica zdravstvenega stanja. Kar se pa tiče jogurta LCA, ki ga nekdo prej omenja, pa uspešno odpravlja bakterije, vendar ga je treba namazati na tamalo.

In ga od tam tudi pojesti?

A vidve to z jogurtom resno mislita?!?!

Hja, če si to želiš….. Zakaj pa ne.

Jaz sem vprašal čisto resno.

Ja, čisto zares. Jaz sicer, ko sem imela problem z belim tokom sem uporabila Canesten, ampak sem že na večih mestih zasledila to o jogurtu.

Ne razumem…v današnjih časih…pa ja ni pomanjkanje vode. 🙂) Ali pač? A si zobke tud ne umiva? Nc jasn mi ni…Kje so pol šele parfumi, če še vode ne pozna…ajsi…zamenjajo jo! Bogi njeni otroci, če jih bo mela…bodo kar umazani… Veš, dojenčke je treba kopati vsak dan! Včasih pa kar večkrat na dan…a ko deklice zrastejo ratajo pa pujsi! Bad!
lp
Angel*

‘Kakršen pujs, tak pujsek’ 🙂)

A pol si npr LCA po muci namažeš al kako?!?

Ja, in nekaj časa pustiš, da deluje. Po mojem je najbolje, da vprašanje postaviš tudi ginekologu.(na forumu ginekologija) On bo vedel vse podrobnosti. Ta razna vnetja so res zoprna zadeva in je fajn, če lahko doma poskrbiš za te stvari in ni treba za vsako malenkost hodit k zdravniku, a ne?

New Report

Close