Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja članek v Mami-bralci pišejo

članek v Mami-bralci pišejo

To naj bi bilo bolj namenjeno mamam, ki imajo dvojčke. Zelo bi bila hvaležna, če bi se ga. Alenka iz Ponikve, ki je napisala članek Zahvale javila.

Ker imam tudi sama dvojčke in pač nisem bila deležna darila v obliki pleničk – kot opisuje…da je dobila v dar od Tuša iz Celja za 6 mes. pleničk.

Zanima, me, če katera ve, a je to samo v Celju. Tega na gorenjskem ni! Zakaj take razlike?

O.K. jaz sem že zadovoljna da dajo vsaj Kolinsdka popust na otroško hrano, kar se tudi precej pozna. Čeprav tudi stopnjo popusta znatno zmanjšujejo, saj so pričeli z 50%, nato 30, sedaj pa je 21. Ampak nekaj je.

Ali pa morda še katera ve za popuste, ki naj bi jih koristili staršev dvojčkov…

Sabi,

ravno pred dvemi dnevi smo se na forumu nosečnost nekaj spraševale o tem, če te ne moti bom kar skopirala razmišljanje od tam

Re: dvojčka
Avtor: Nata6a:))
Datum: 12-10-04 17:33

Veste kaj, morale bi se zmenit in dobesdno napasti dobavitelje opreme
s telefonskimi klici v stilu “ali imate kaj popusta za starše dvojčkov?”

Konkretno: ravno te dni kupujemo že tretji “set” (po dva) avtosedežkov. Cene so astronomske in zagotovo bi se poznalo, če bi mi kje pri nakupu dveh sedežkov dali še kakšen dodaten procent popusta. Nežno tipam in sprašujem povsod, ampak očitno so moja vprašanjca premalo, žal pa ob lastnih dvojčkih in službi nimam toliko časa, da bi visela na telefonu kar naprej.

Do sedaj se mi je uspelo v Štorklji (www.storklja.si) dogovriti, da imajo starši dvojčkov popust pri nabavi bombažnih pleničk (njihovih seveda), če se boste odločile zanje. Imam prijateljico, mamico treh otrok, ki je svoja dvojčka zelo uspešno previjala v bombažne pleničke in jo na srečanju lahko vprašate, kako je to potekalo.

Jaz sem medtem izračunala, da bom verjetno porabila do točke, ko bosta fanta suha, kar 1.000.000 SIT za pleničke za enkratno uporabo. To je že kar velika številka!

N:)

“Dvojčki” oziorma starši dvojčkov se dobimo 22.10 ob 17.00 uri na srečanju podporne skupine staršev dvojkčov v ritmični sobi Zavoda za gluhe na Vojkovi v Ljubljani, morda si lahko razdelimo naloge in organizirano napademo proizvajalce?.

Jaz sem iz Celja pa prvič slišim za to da bi dal Tuš plenice. Poznam 2 mamici z dvojčki in ni niti ena nič dobila.

nova
Uredništvo priporoča

No, jaz sem ena od mamic, ki je dobila plenice za polleta od Tuša. No, pravzaprav sta jih dobila moja dvojčka. :-)))
Zgodilo se je lani mislim da junija. Potekalo pa je nekako takole, da so trgovine Tuš izbrale nekaj slovenskih porodnišnic (ne vseh) in zadnjim desetim rojenim, dvojčkom, trojčkom podarili Pamperske. Res je bilo mišljeno za pol leta, vendar smo jih mi imeli še kakšna dva meseca po tem.
Priznam, da je bil to kar velik plus za družinski proračun.

Vendar pa otroci rastejo in res je kar težano ko je treba kupovati vse dvojno. Ena mamica je nekoč na forumu napisala, da v trgovini enostavno vprašajo, če dajo kaj popusta za dvojčke in da se jim je to že večkrat obrestovalo. Kaj pa vem, mi tega še nismo prakticirali.

Lepo se imejte!

Suzana

New Report

Close