ko nam je ze skoraj zmanjkalo zamisli o hujsanju-pred kratkim sem bral kako je nek moski hujsal samo z uzivanjem piva. gre takole.
vsak dan v tednu spijes zjutraj na tesce liter piva. potem pa vsako uro vsaj eno plocevnko (5dcl) do kosila kjer popijes 10dcl, do vecerje vsako uro 5dcl in pred spanjem cimvec, vsaj 7-10dcl. vmes ne smes uzivati cisto nic mastnega, bognedaj kaksnih OH, mogoce malo sadja, predvsem jabolka zaradi vitaminov.
priporoceno je pocivanje, saj kakrsnokoli vznemirjanje zelodca iznici zdravilen-shujsevalni ucinek analdeidov v pivu
Fosters,
občutek imam, da se delaš norca iz vseh upajočih okroglih žensk, ki poskušajo preko tega foruma dobiti voljo in dodatno motivacijo za hujšanje.
Ti pa probaj še z eno najnovejšo dieto:
zjutraj 1 jajce in 1 dcl terana,
za kosilo 2 jajci in 2 dcl terana,
za večerjo 3 jajca in 3 dcl terana.
No kako se počutiš ob tem, ko ti da nekdo tako dieto kot si jo ponudil ti, ki je brez repa in glave!
Bolje bi bilo, če bi napisal kakšno vzpodbudno besedo ob novem tednu za vse hujšajoče tega foruma.
Čudežnih diet res ni, so pa v pomoč pri izgubljanju teže in pri uvajanju na zdrav način prehranjevanja. Na tem forumu je po mojem mnenju zaokrožilo kar nekaj dobrih, nobene trapaste ni, ki bi ponujala 500 kalorij dnevno in 10 kg manj v tednu dni – kot pri Sentočnikovi, ki ti dobesedno stradanje fino zaračuna, efekta pa ni nobenega. Pač mora vsak zase pogruntati kateri sistem prehrane (ves čas jim govorite diete!!!!) mu odgovarja za zgubljanje teže.
Na forumu dejansko nihče ne išče čudežnih diet, ampak večinoma vsi razpravljamo kako prebroditi raznorazne krize, ki nas oz. jih spremljajo pri spremenjenem načinu prehranjevanja. Tako pač je in tako bo ostalo. Zdaj sem dejansko pri suhih po normativnih lestvicah naše družbe, pa se rada tudi sama kdaj pa kdaj oglasim, preberem pa dejansko vse – določeno tudi sprintam zase in za mojo hujšajočo prijateljico.
:)))))))
Osebno se mi zdi tole ravno tako smešno kot nektarinske diete :)) …al pa da ceu dan ješ samo torte :)))….
Pomoje je najbolj učinkovit in zdrav način hujšanja sledeč:
1. Vprašat se zakaj sem se zredil – in vzrok spremenit (to noben ne dela).
2. Zrihtat prehrano, uravnovešeno jest in zdrave reči (TO NE POMENI DIETA)
3. Aeroben trening + trening z utežmi
4. šele potem DIETA – pri čemer vsak dan zaužit določeno količino beljakovin, OH, esencialnih maščob in prikrajšat telo za nekaj malega kalorij
P.S.: Še zdaj mi noben ni odgovoru … tam tista dieta 90 dnevna, kaj nameravate po teh 90 dneh?….
Avgustina,
fosters je hotel(a) (in po moje uspel) pokazati, kako groteskno lahko zvenijo ali so videti kaksne diete. Za dieto s pivom je vsakemu norcu jasno, da je potegavscina. Cesar ocitno ti ne ves, je to, da se marsikomu med nami takisto smeje, ko beremo razne strucne o “spremembi metabolizma”. Torej, naj ponovim: enako bizarno in smesno je govoriti o dieti s pivom kot o dieti “sprememba metabolizma”. Na nekatere med nami ima pac isti ucinek. In menim, da je fosters samo pomislil(a), da ce vam, hujsajocim z nektarinskimi in kdovekaksnimi se dietami, ne potegnejo argumenti, vam bo mogoce potegnilo takrat, ko bo kdo zacel iz vas briti norca. Kot jaz razumem, je namen dober.
In nocoj – bomo kvihtali ali tekli? Ali samo hodili okrog hladilnika in mantrali “ne nocoj, gustika, nocoj zdrzi brez”…
Zelim ti veliko uspeha.
sem moski:)
tako je! nisem hotel nikogar uzaliti le opozoriti da v nasi druzbi DAJEMO hrani PREVELIK POMEN! res nisem suhljati tip cloveka in z veseljem si vsako jutro privoscim 2 jajca s slanino in ocvirki (in to je sele zacetek) ter poplaknem s pol litra mleka ampak vse to kasneje tudi pokurim. nisem extremen sportnik (176 in 72kg)