Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? čiščenje zobnega kamna in premaz s fluorom

čiščenje zobnega kamna in premaz s fluorom

Živjo,
mam dve škatli viška Crest 3D whitening, sem si kupil 3 škatle na potovanju v ZDA in so mi dve ostale, tko da če koga zanima prodam po simbolični ceni. Gre pa za samolepilne trakce(56) za 4 tedne vsak dan 5 min, preizkušeno in to uporabljajo zobozdravniki v ambulantah. Mail [email protected]

V Škofji Loki imamo čiščenje zobnega kamna v zgornji in spodnji čeljusti+peskanje zob 40€. sanos doo

http://ustna-higiena.si/index.php

ČIŠČENJE ZOBNEGA KAMNA
ZA SAMO 30EUR. V ZOBNI ORDINACIJI :Dr.EMILIJA NASEVA.NOVA GORICA.TEL:031 588 539.POKLIČITE IN SE NAROČITE.ŽE PREVERJENO!

Lp, danes popoldne imam čiščenje zobnega kamna zdaj me pa zanima koliko časa ne smem kadit in kave pit po tem, ker nekateri pravijo 24 ur? Hvala

kupim

Pri mojem prvem obisku novega zobozdravnika (prejšnji je šel v penzijo), me je le ta vprašal, kdaj so mi zadnjič čistili zobni kamen. Dejal sem, da v 50 letih še nikoli, ker me tega prejšnji nikoli ni vprašal ni predlagal. Prejšnji zobozdravnik mi je dejal, da imam zobe v precej dobrem stanju. In sem že naročen v mesecu novembru, cena 70 EUR. Imam pa pomisleke, saj sam na mojih zobeh zobnega kamna ne vidim, vsaj takega, ki bi ga s prostim očesom lahko. Tudi, če dlesen nekoliko potegnem od zobu stran ne. In berem, da kakršnokoli odstranjevanje poškoduje sklenino, da se potem kamen lažje oprijemlje “hrapave” površine… Zdaj ne vem, če bi novembra sploh šel na to “praskanje” ali karkoli že namerava početi. Zobe si res umivam le zvečer, a vedno jih prej temeljito obdelam z zobno nitko.

Čiščenje zobnega kamna na popustniškem portalu Privosci.si dobite za 25eur. Zadevo sem sprobal in je super.

https://www.privosci.si/ponudbe/87/82-popusta-na-profesionalno-odstranjevanje-zobnih-oblog-kamna-z-ems-tehnologijo-2-zobna-loka-poliranje-peskanje-v-zobni-ordinaciji-dr-arnaldo-tomsic-v-ljubljani/

Bila na čiščenju zobnega kamna pri Dr. Arnaldo Tomšič. ODSVETUJEM VSEM. Prišla krvava ven iz ordinacije. Sem si slikala zobe in dlesni s telefonom, da imam dokaz. Pa ta človek je mesar, ne zobar. Potem pa se zagovarja, da sem imela vnete dlesni in da ne more nič pri tem. Naj še to povem, da moje dlesni niso bile vnete.

Tudi jaz sem bil pri dr. Arnaldu Tomšiču. Podobna zgodba kot pri gospe pred mano. Zelo krvavo. Odsvetujem.

Paket čiščenja zobnih oblog se razlikuje od zobozdravnika do zobozdravnika. Tukaj video kaj naj bi vključevalo [u]čiščenje zobnega kamna[/u] pri vsakem zobozdravniku. Cena za tako čiščenje se vrti od 50 do 100 €. Glede na to, da je dobro kamen očistiti vsaj enkrat ali dvakrat na leto, sprobaš različne zobarje, potem pa se lažje odločaš. Čiščenje zobnega kamna sicer delajo tudi ustni higieniki.

No, dvakrat na leto pa res ni potrebno čistiti zobni kamen. So pa cene res različne. Zdravstveni dom Maribor danes: cena 30 EUR. Mislim, da je to ena najnižjih cen čiščenja zobnega kamna. Sem zelo zadovoljen, ne toliko zaradi cene, bolj zaradi strokovno opravljenega dela. Si zaslužijo pohvalo.

New Report

Close