Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo ciscenje jeter

ciscenje jeter

Pozdrav,

vceraj sem izvedla ciscenje jeter, vse tocno po navodilih, ampak nisem opazlila vec sto zelenih kamenckov, ampak niti 100 v celem dnevu.

Ni mi bilo slabo po olju, nobenih bolecin, na odvajanje blata sem sicer sla veckrat, ampak tekocino, kamenckov pa nikjer.

Pomeni to, da imam cista jetra ali kaj drugega?

Stara sem 25 let, ne pijem alkohola, ne kadim.

Hvala

Možnostih je več:

– kamenčkov ni bilo, ker so se samo premaknili po kapilarah naprej in se jih bo več izločilo pri naslednjem čiščenju (zato je tudi tako pomembno, da jih naredimo več na razmaku 14 dni)

– imate čista jetra (juhuhu)

– kamenčkov niste prepoznali in jih našteli “premalo”.

Ne glede na vzrok, naredite še eno čiščenje, pa bo.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Mene pa zanima ali je nujno potrebno piti grenko sol pri čiščenju jeter? Ali ne bi bilo ravno tako vredu, če bi jedli samo sadje in zelenjavo, zvečer pa olje z grenivkinim sokom?
Pač ne bi videla koliko kamenčkov gre ven.
Ali je pač pomembno da se izprazni tudi črevesje?

Hvala!!

Pozdravljeni!

Zanima me, s čim se čistijo jetra. Kakšno olje moraš popiti.
Hvala in lep pozdrav.

Grenke soli ne pijemo zato, da bi prešteli kamenčke, ampak zato, da bodo kamenčki res prišli ven. To je obvezni del čiščenja, saj bi lahko v nasprotnem primeru do komplikacij, poleg tega pa magnezij iz grenke soli razširi žolčevode.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Uporabite olje ekološkega izvora, recimo sončnično ali olivno.

LP

New Report

Close