Najdi forum

cimet

Pozdrav,

zanimajo me lastnosti cimeta, ce je “zdrav” ali ne, oz. za kaj ja in za kaj ne, pa ce se ga lahko uporablja pri protiglivicni dieti?

Hvala

Cimet je sigurno zdrav, kot številne druge začimbe, vendar ne morete pričakovati čudežev, če bi si želeli glivice odpraviti samo s cimetom. Dober je na primer tudi pri parazitih in bakterijah.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Hvala,

kaj pa brokoli in cvetaca pri protiglivicni dieti?
Katero je boljse?

Pa se nekaj glede brokolija – dva dni sem si ga pripravila za kosilo, celo glavo, kuhano na pari, samo to. Oba dneva me je bolel zelodec, bila sem napihnjena kot sod in utrujena- zakaj???
je pretezek ali sem ga pojedla prevec? Koliko je priporocljivo na dan?

Hvala

Ja, očitno ste ga preveč pojedli.

Dodajte naslednjič k brokoliju olje (začinite jed na vašem krožniku), pa tudi pazite na dobro žvečenje hrane. Kaj pa začimbe kot je lovorov list, česen, kumina?

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Vsa zelenjavan je dobra pri protiglivični dieti, saj morate nekaj jesti, pa tudi minerale potrebujemo pri glivicah.

Bolj pomemben je izvor cvetače ali brokolija: bio ali ne?

LP

ja, bom dodala, hvala za nasvet. Le da vcasih sem zmedena, saj nekateri pravijo, da je zelenjavo bolje jesti brez vseh dodatkov….

New Report

Close