Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje HR Mršavljenje chelenger treniranje

chelenger treniranje

molim vas, vjezbam s vama, da li se i zagrijavanje ukljucuje s onim trima kombinacijama? ili je to samo za glavni dio?

Bok 🙂

drago mi je da ste se uključili 🙂

Zagrijavanje je zasebno i uvijek isto 30s radite 10s odmor.

Želim vam puno uspjeha, ukoliko naiđete na još neki problem slobodno se javite.

Pozdrav 🙂

IMETE ZAMJENU ZA VJEZBU 4. PODIZANJE ISPOD STOLA. NEMAM NIKAKVU TAKVU DASKU, A STOL NE MOGU UZETI DA NE PUKNE. ?

Poštovana,

ima jedna super fora koju mi je prenijela jedna gospođa. Žena je uzela tvrdi dio nastavka od usisavača, taj nastavak stavila između dvije stolice, fotelje i odradila je vježbu 🙂 pokušajte na ovaj način. Ako ne ide radije se vratite na vježbu iz prvog dijela s ručnikom i slobodno povećate brojku na 20 ponavljanja da si malo otežate.

Nadam se da sam pomogla 🙂

jeste hvala. do kada traje taj challenger, jel to bude dosta mjesec dana samo treniranja ili moramo s tim vjezbama nastaviti još neko vrijeme?

Poštovana,

Koji god Challenger bio i koliko god trajao ( 20 dana, 30, 50, 90 dana) uvijek treba nastaviti vježbati.
Vježbati treba stalno, a ne periodično!
Vježbanje bi trebalo biti naša tjedna rutina, nešto što se mora, a ne nešto što ćemo odraditi prije ljeta ili kad nas nešto boli, ili ono što često ljudi rade, ako mi ostane vremena onda ću odvježbati. Krivo.
Odredite si 2-3 dana u tjednu, točno fiksno vrijeme i dan, držite se toga, svi prijatelji i obitelj, nakon nekog vremena naučit će se da u to vrijeme niste slobodni i prihvatit će vašu rutinu. Naravno, uvijek se dešava zbog privatnih obaveza da ste ponekad zaista spriječeni odraditi trening, u tom slučaju prebacite ga na sljedeći dan, a i ako ste primorani preskočiti ga bez naknadne odrade, preskočite ga, no neka se to ne dešava stalno. 1-2x je prihvatljivo.

Što se tiče ovog Challengera, kada završi vi ga bez ikakvog problema možete krenuti raditi ispočetka (čak i više puta) dapače, tako će te vidjet koliko ste bolji, koliko ste snažniji.

Vođenje evidencije treninga je jedna vrlo simpatična stvar 🙂 brojite si broj ponavljanja i zabilježite brojku u svoj notez, iznenadit će te se kad se vratite ponovo na početak koliko možete više i kvalitetnije odraditi pojedine vježbe.

Dakle moj odgovor je: DA! Svakako nastavite vježbati 🙂

Lijep pozdrav i ugodno vježbanje 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close