Najdi forum

čevlji -mrzle noge

naš mali 10 m je 3 dni v čeveljčkih in ima od tedaj mrzle noge kaj naj naredim

Jaz mu čevljev še ne bi dala. Tudi mi imamo 10-mesečnico, pa zaenkrat prakticiramo z dvojimi nogavičkami, v vozičku jo pa v deko zavijemo in nima nič mrzlih nog. Čevlje bomo dali šele ko bo zelo dobro hodila…tako tudi po nasvetu fizioerapevtke.

Zakaj se tako mudi s čeveljčki?? Otroku je daleč najbolj toplo v dvojih nogavičkah (enih bombažnih in enih volnenih) pa v dekici ali vreči. NAš je v lanski zimi že pošteno hodil, imel zelo tople čeveljče, pa imel v pol ure ledene noge. Čevlje smo vozili za vsak slučaj s seboj (itak ni hotel hodit po snegu!), na nogah pa je imel volnene štumfe in bil pokrit z deko (sani, voziček). Za doma so ABS štumfki povsem zadosti, za ven pa tudi. Tudi če bo tri korake po tleh naredil v njih, ne bo konec sveta.

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Tudi mi smo prakticirali žabe, nogavičke pa volnene copatke pozimi, ko še ni hodil. Sem pa probala tudi s čeveljčki oz. škornji, pa jih je v minuti zbrcal z nog. Edino torej, kar je prišlo v poštev je bila komcinacija: žabe, nogavice in volneni štrikani copati.

če ste iz Lj., sem videla pri Šuštarskem mostu v trgovini Lola mehke krznene čeveljčke, ki so ful topli in udobni po 2300 sit. Jaz jih imam za malčka in sem zelo zadovoljna. Sicer pa poglej na iskalnik, kjer so pred kratkim svetovali še druge trgovine s podobnimi mehkimi čeveljčki.

Irena

še to: če pa hočete prave tople čevlje, sem naši kupovala Superfitove škorenjčke in v njih ni imela hladnih nog, sem pa morala obuti dvojne nogavičke notri.

Irena

New Report

Close