Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Cepljenje in po njem

Cepljenje in po njem

Pozdravljeni,
hčerka je stara dve leti in do sedaj smo se uspešno izmikali cepljenju. Sedaj pa nam sledi sistematski pregled in sva se z možem pomirila in sprejela to, da bo pač cepljena (tisto cepljenje, ki ga dobijo dojenčki pri treh mesecih). Zanima me kako ukrepati doma potem, ko bo cepljena. Lahko prideva na terapijo k vam, kupiva Zeolit, klorelo, probiotike? Ne vem kako gre to skupaj (da ne bi naredili še večje katastrofe v kombinaciji s cepljenjem), samo mi je logično da bi ji dala klorelo saj nase veže težke kovine.
Nismo ji sicer še dajali klorele, ampak pomoje ne bi bilo problemov saj obožuje spirulino v tabletkah … misli da so bonboni in če je nebi ustavila bi jih pojedla tudi 10 hkrati 🙂

Lep pozdrav, Nataša

Kot sem že večkrat povedal: sem proti cepljenju. Če pa se starši že odločijo za cepljenje, mora biti otrok 100% zdrav. In to po vseh merilih, tudi iz alternativne medicine. Brez prehladov, antibiotikov, glivic, težkih kovin, angin, alergij …

Alge klorela bodo pomagale vezati težke kovine, vendar jih morate dajati več mesecev (najmanj 6). Zraven priporočam čemaževo tinkturo. Vse doze se morajo preračunati na otrokovo kilažo.

Tudi bioresonca pomaga, lahko pridete pred in po cepljenju.

Ne pozabite na pitje čiste vode.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close