Kako naj odpravim celulit na stegnu pod ritjo? Poskusila sem že vse možne variante od step aerobike do orbitreka in anearobne vaje samo za pod rit, pa vseeno ne pomaga.

Lep pozdrav Hana

Pridobljen celutli je zelo težko odpraviti, kako dolgo smo ga pridobivali, še enkrat dlje ga bomo odpravljali. Kupi eno izmed krem proti celulitu, vsak dan prizdaeto mesto zmasiraj s kremo, pij dosti vode, ananas je zelo dober sadež saj odvaja vodo iz telesa, tako da tudi to ne bi bilo odveč. Telovadba za določen del oz. prizadeti del telesa, pa VOLJA. Razultati pridejo zelo pozno, zato je potrebno vstrajati. Naj ti rečem, da to ne bo čez mesec dni ampak čez par mesecev.

Ali pa si kupi kremo od Avona proti celulitu. Je dobra zadeva.

Pozdravljena!

Tudi jaz ti bom rekla da je pomembno gibanje, veliko tekočine ter seveda pravilna prehrana in vse to mora postati del tvojega življenskega stila. Seveda pa ne smeš obupati.
Koristne informacije izveš tudi na strani maxximum-portal.com

Katarina

Uporabljam kremo Vichy (anticelulitno) in moram reči,da deluje.Res pa je da je potrebno vsaj 3-4 mesece vsako jutro in vsak večer namazati prizadete dele.Ni pa potrebno masirati kot je to pri drugih kremah.Veliko uspeha in lep pozdrav.

Koliko pa je cena te Vichijeve kreme – se jo dobi v lekarni?

Dobi se jo v lekarnah, imenuje se D-STOCK, stane pa cca 4.600 SIT

Jaz uporabljam od Afrodite (tisti gel s cimetom) in sem z njim zadovoljna. Na koži sem opazila izboljšanje že po enem tednu, cena pa je okoli 1.600 sit

A se ji ne rece gluco block? Jaz uporabljam to od Vichyja…

Gluckoblock je njihov starejši proizvod, novejši in menda tudi bolj uspešen je D-Stock.

Gluckoblock je njihov starejši proizvod, novejši in menda tudi bolj uspešen je D-Stock.

Hvala vam !!!!!!!! Bom poskusila!!!!!!!!

Če vas zanima kaj glede vaj aerobike me lahko vprašate.Za vse vrste mišic

(noge stegna meča trebuh roke………..)

Lep pozdrav Hana

To kremo (Vichy D-Stock) uporabljam tudi jaz in moram priznati, da res pomaga.
Poskusila sem že tudi s tabletami Cellasene (pri nas jih ni, dobijo se na Hrvaškem), ki so me stale 20.000 SIT za 2 meseca, vendar pa ni bilo nobenega učinka. 🙁
Ne glede na to, kaj boš uporabila proti celulitu, imej potrpljenje – rezultati bodo vidni šele čez nekaj mesecev.
Veliko uspeha!

Celulit zdravimo z veliko gibanja, veliko tekočine in masažo. Eden najpogostejših nastankov celulita je slaba prekrvavitev. Zato vsaj trikrat na teden telesu privoščimo masažno kopel z rokavico, da povečamo prekrvavitev. Z ledenimi kockami v servetu ali brisači si zmasirajte “celulitne” predele telesa. Z ledeno masažo boste spodbudili kroženje krvi, vezno tkivo bo postalo čvrstejše in bolj napeto.

Srečno!hana je pisal/pisala:
>
> Kako naj odpravim celulit na stegnu pod ritjo? Poskusila sem
> že vse možne variante od step aerobike do orbitreka in
> anearobne vaje samo za pod rit, pa vseeno ne pomaga.
>
>
>
>
> Lep pozdrav Hana

neka kozmeticarka iz ljubljane mi je dejala (zasebni pogovor) da za celulit ni prevec dobra vadba,kjer prevec skaces (to velja samo za tiste,ki imajo veliko celulita),ker se baje koza razteguje in nateguje in je pol se slabse.Sama nimam celulita,sem ga pa vcasih imela malo (pol sm sla pa na toplotne terapije in ful dolg hodila) tko da zdej nimam nc…se pa tud prehranjujem zdravo,ne jem sladkarij in podobnih cukrov,veliko telovadim in mam zdej ze ful cvrste noge.
Najbolj vazno pri vsem je,da izberes primerno vadbo,ki ti bo koristila,da se izogibas mastni hrani in veliko pijes! Voda dela cudeze!
lp

Živjo!

Prosim svetuj mi, kako naj odpravim strije iz stegenj in zadnjce.
Thanks, Bye

New Report

Close