ce ga ne bom dobila zlepa…
Imam prijatelja v katerega sem zaljubljena in zdi se mi, da je sedaj to opazil (precej neokusno in predolgo sem buljila van pa se en kup drugih stvari), vendar ni pokazal nikakrsnega zanimanja. Sploh se mu ne da ukvarjati z mano, zdi se mi celo, da cuti, kot da se mu vsiljujem in sploh ne mara vec govoriti z mano. Kar je ravno nasprotno od njegovega obnasanja prej ko se me je razveselil ce me je zagledal in se ukvarjal z mano…To me je razzalostilo, vendar se nocem udati, vbila sem si v glavo, da ce ga ne dobim z lepa ga bom pa zgrda;) Kaj naj storim?
Razen tega sem se ugotovila da se pred nasprotnim spolom pogosto obnasam precej neucinkovito, ceprav nimam vec trinajst let…Ne znam presoditi koliko lahko razkrijem svoja custva, zato jih ali prevec ali premalo, ali na neprav nacin…Do sedaj se je najbolj obnesla tehnika “prijatelj” se pravi da se en cas delam kot da ni nic dokler se precej ne zblizava…Kaj pa vem…Kaj menite?
PA se res izplača z glavo skozi zid?
A res ni nekoga bolj vrednega?
Primož
Hm, jaz sem danes dala podoben mail pa ga se ni gor, le , da povsem drugacna tehnika. Ne mores necesa dobiti zgrda, sej to se ne dala tako, custva morajo biti prisotna, kako mislis nekoga z grda prileniti nase ali da do tebe kaj sploh cuti. Najlepse kar je, da dva , ki sta bila prijatelja postaneta par, a ne pod prisilo. gubila bos se prijatelja ne samo moznega fanta.
halo
Se strinjam s Primožem!
Jaz sama nikoli ne nakažem dobesedno fantu, da mi je všeč. Ne buljim vanj, ne mežikam…itd. To se mi zdi bedasto. Če me bo opazil..bo, če ne- ne.
Ne ukvarjaj se s tem..fanta lahko spoznaš kjerkoli, in na drugač način. Jaz sem svojega v službi- na parkirišču :))) In beseda je stekla, nastal je pogovor…pijačka..itd!
Velik uspeha!
Te popolnoma razumem. Sem podoben tip človeka kot ti. Če mi je kakšen fant všeč, se ne bom delala nedolžne srnice ampak šla v napad. Ne vem, zakaj imajo nekateri še vedno v glavi, da mora fant narediti prvo potezo.
Se mi je pa prav tako zgodilo, da sem se zaljubila v prijatelja. In kako mu to pokazati – kot ti, da ga skoz gledaš. In nekega dne, na eni zabavi sem mu predlagala, da greva domov, sama. In sva tudi šla ter preživela čudovito noč.
Zdaj se je pa umaknil. Je ugotovil, da še ni pripravljen na resno zvezo. Pa mi ni žal.. Ker vem, da bo enkrat zopet moj 😉 Vendar to še ne pomeni, da doma sedim in čakam. Lepo zajemam življenje še naprej z največjo žlico!
Uživi v cvetju.
Mojčika