ČE BI VEDELA
ČE BI VEDELA…
Če bi vedela, da te danes zadnjič gledam, kako zaspiš, bi te pokrila mnogo bolj nežno in molila bogu, da čuva tvojo dušo.
Če bi vedela, da te danes zadnjič gledam, kako odhajaš skozi vrata, bi te objela, poljubila in poklicala nazaj za še en objem in poljub.
Če bi vedela, da danes zadnjič slišim tvoj glas, ki me nežno hvali in spodbuja, bi vzela kamero in posnela vsako tvoje dejanje in besedo, da bi si to lahko predvajala vedno znova, dan za dnem.
Če bi vedela, da je danes zadnjič, potem bi si vzela minuto več, se ustavila in rekla “Ljubim te”, namesto, da bi predpostavljala, da to že veš.
Če bi vedela, da je danes zadnjič, bi s teboj delila ta dan, namesto, da bi ga izpustila, ker bi si mislila, da bo takih še veliko.
Prav gotovo vedno pride jutri, da popravimo storjene napake – in vedno dobimo še drugo priložnost, da naredimo prav. Zagotovo bo še en dan, da rečemo svoj ~Ljubim te~ in zagotovo bo še ena možnost, da rečemo svoj ” Ti lahko kako pomagam?” Ampak za vsak slučaj, če to ni res, in če je danes vse kar imam, bi ti želela povedati, kako zelo te imam rada. Nikoli ne smemo pozabiti, da jutri ni obljubljeno nikomur, ne mladim, ne starim, in danes je morda zadnja priložnost, da močno objamete tistega, ki ga imate radi. Torej, če čakate na jutri, zakaj tega ne storite danes!? Če jutri nikoli ne pride, potem boste zagotovo obžalovali dan, ko si niste vzeli dodatnega časa, za nasmeh, objem ali poljub – in ste bili preveč zaposleni, da bi podarili nekomu tisto, za kar bi kasneje izvedeli, da je bila njegova zadnja želja. Zato primite vaše ljubljene danes, jim šepetajte na uho in povejte kako radi jih imate. Vzemite si čas za “Žal mi je”, “Prosim”, “Oprosti mi”, “Hvala”, ali “Saj je vredu”. …..in če jutri ne pride, tako ne boste obžalovali tega dne.
Če bi vedela, da te mi bo jutro zavedno vzelo,………
Dragi moj, danes bi praznoval 24-seti rojstni dan. Naj te Angeli čuvajo.
Tvoja mala.