čaj za hujšanje SlimAll

Pozdravjene!
Danes sem prejela paket čaja za hujšanje SlimAll in pričenjam s pitjem.
Me pa zanima, če ga katera že pije in kakšni so rezultati.
Seveda mislim sama tudi spremeniti prehrano (čez zimo nisem ravno kaj dosti pazila na to kaj dam v usta in nekaj odvečnih kg je tukaj.)
Moj namen je spiti 3-5 skodelic čaja dnevno in prilagoditi jedilnik.
Ker imam precej naporno službo pri kateri sem že tako 8 ur na dan na nogah, mislim da mi še neke dodatne hude rekreacije ne bo uspelo vključevati.
Stara sem 27 let, moj cilj pa je izgubiti nekih 7kg.

In rezultat?

A deljuje?
Nujno rabim 15 vreckic tega caj da lahko vrnjem nazaj- reklamacija.
Ker nic ne pomaga.
Ce kdo ima prosim za pomoc.

Uredništvo priporoča

Dvomim, da boste s čajem izgubili kaj veliko kil. Prehrana ima seveda veliko pri tem, tako da se najbolj osredotočite na to, da. Za telovadbo pa priporočam aplikacijo 30 day fitness challenge – ali nekaj takšnega. Pri tej aplikaciji vam telovadba ne bo vzela kaj veliko časa iz dneva (samo največ 30min, večinoma manj). Je res super aplikacija + zastonj.
Lp:)

NE NASEDAJTE !!! SlimAll slovenska spletna stran opisuje, da Hollywoodske zvezde kot je Oprah Winfrey uporabljajo ta čaj za hujšanje in vzdrževanje teže. TO JE EN VELIK SLOVENSKI NATEG!!! Na internetnih angleških streh SlimAll sploh ne obstaja.

Raziščite na google brskalniku in v angleškem jeziku ne boste našli ničesar o čaju SlimAll. Razen na eni spletni strani z imenom LOCO NATURA, kjer so spodaj po pomoti dodali diplomo v slovenskem jeziku, to pa pomeni da je stran Loco natura tudi narejena od teh slovenskih prevarantov. Na internetnih angleških straneh o čaju SlimAll ni ne duha ne sluha.
NE NASEDAJTE !!!

(preden kupite karkoli naredite podrobno raziskavo in tako boste prihranili denar)

Pozdravljene!

Bom pa delila se jaz mojo izkusnjo, ce katero se kaj specificno zanima bom odgovorila, kar se da hitro. 😊
V glavnem jaz sem ves cas bila obremenjeba s prijateljicami, ki so zacele husjat v osnovni soli pa hujsajo se danes, ko so ze mamice. 😂 med tem pa se sama nisem nikoli obremenjevala in nikoli hujsala vedela pa sem vso teorijo o hujsanju. No tako pa sem en dan lepo zbolela na zelodcu, bila v bolnici z 49kg pri 164cm. Seveda sem to tezo drzala nekje dobre 4 leta. Nato pa se je telesu zmesalo in sem se poredila za 16kg. In to v roku pol leta!!! Seveda, ko si vajen nekih kil in s tem zivet je tezko bit naenkrat tako “mocan”. Lenobica, kot sem sama, seveda nisem sla najprej probat s telovadbo in prehrano ampak sem kupila ravno ta caj pred 3dnevi in shujsala sem ze 2kg. Nevem ce je to samo pri meni tako, bom dokumentirala sicer za dokaz. Pocutim se sicer malo slabse, glavobole imam ampak tudi zmanjsan apetit, spijem veliko vec, ker me zeja po tem caju, spijem pa ga samo 3x na dan, pol ure pred obrokom, katerega bistveno manj pojem. Seveda, priznam, da je tudi malo v glavi, saj sem se jaz to odlocila zavestno, vendar se ne izogibam sladkemu, jem vse, kar sem jedla prej, ker to bi naj bilo bistvo caja, da nic ne spremenis in shujsaj, ker metabolizem hitreje deluje. 😁👍 v glavnem zaenkrat imam pozitivno mnenje o tem. Meni osebno je to samo pomoc pri skrcevanju trebuscka in pri navadah glede prehrane, saj vecno vsi vemo, da caja nemoremo pit, da bomo hujsale 🧘‍♀️🌞🍸 lep pozdravcek

New Report

Close